Merinosunannesii kubradenizuluc fiyat tam tersi olmasın sezaryen 2000 olamaz çünkü bende can hastanesine gidiyordum bıraktım
Ozgmmtl Merinosunannesii valla cnmcan hastanesi kendi doktoruysa eger zaten 2500 alıyomus. Öyle duydum arkadaslarım oldular sezeryan ama hasan bey gelsin istediğimiz içinde ekstra 2000 o alıyomus
CerenCyln Ozgmmtl anladım canım, evet vakalar çok arttığı için muhtemelen, zaten devlette bi kadın doğum servisinde korona yokmuş diğer servislerde full covidli hasta varmış.
Ozgmmtl Sariyearslanalp1 seçil hanıma gidiyodum ama sagolsun beni arastırmaya sevk etti. Arastırmada pandemi suan hasan beye devam ediyorum
Minnak-17 emineumut17 hasan çetin çok ıyı bir dr olabılır ancak cok pahalı 7000 tl ıstıyor doguma dusuk butcelı anneler daha da strese gırıyor 😒 herkes o parayı veremeyebılır 7000 lıra nedır 🤦🏼♀️
Minnak-17 Ozgmmtl hasan beyle geçen hafta dıyologta bulunduk 7000 sezaryana ıstıyor 5000 de normale 😒 can hastanesı de normal 2500 sezaryan 3500 zorunlu sezaryan da 3000 yatak ve tahlıl ucretı harıc koy cebıne 10 bın ıstedıgın yerde dogur mısalıne döndü ortalık 🤦🏼♀️El insaf ya düşük bütçeli insanların hiç sansı yok yanı devlet hastanesine mahkum olmak zorundalar 😒😔uzucu
Ataninannesi Toplam 7000 bin tl mi hastane içerisinde mi o 7000 in. Anlayamadım bende hasan beye gidiyorum daha konuşma fırsatım olmadı kendisiyle ama net ve açık bilgi varsa elinizde bende öğrenmek isterim
Klimanjero Ozgmmtl ben de seçil hanıma gidiyorum ve çok memnunum, sizi neden araştırma hast. yönlendirdi?
Ozgmmtl Ataninannesi bende kendimi sorguladım bugün baya yanlısmı anladık acaba doktoru diye. Eşime falan sordum.
Ataninannesi Özgecim yanlış hatırlamıyorsam sen 2500 hastane 2000 doktor dedin demi. Bence en makul olanı da bu, 😂 doktora giden para da çok hastaneye giden para desen orası da çok özel hastane ama bazı devlet hastaneleri ondan daha iyi
Ozgmmtl Ataninannesi canım hemsiresiyle konustum. Eşimde yanımdaydı 7000 olması imkansız. Hatta önümüzdeki hafta yine gidicez sorarım tekrar tekrar.can hastanesi asla 7000i haketmez.
Ataninannesi Ozgmmtl bende 18 aralıkta gidicem ama sen daha önce gideceksen sor bana da söyle bencede çok fazla