Dyg Hanımlar 30.haftada bebek normal kilosu kaç oluyo internette farklı farklı sonuçlar çıkıyor sormak istedim 🤔
Nur Dyg canım kişiden kişiye göre değişir biz 30+6 haftalık olduk geçen cuma muayenemiz vardı oğlusum 1.400 kilo 48 cm'di 🤰🏻💕🐣🐥
Sulee1 Dyg standart 1300 1400 1500 dedi doktorum benim bebeğim De 30 haftadayz 1350 dedi küçük geldi sanki ama normalmiş hızlı kilo alır dedi
Dyg Maşallah bebişlere bu gün benimde kontrol vardı çok ilgisiz benim gittiğim hastane ağızlarından kelpetenle laf alıyoruz merak ettim bende 🤔
Obsesifk Dyg http://www.benimgunlerim.com/wp-content/uploads/2015/02/Ekran-Resmi-2015-02-08-16.46.56.png
Dyg Obsesifk bilgi için teşekkürler 😊 ama internetten bende baktım farklı sonuçlar bulduğum için burdaki annelere sordum baştada belirttim
Obsesifk Dyg ben hep buraya bakıyorum en az en çok kaç olmalı yazıyor aklımda hiç soru işareti kalmıyor
gulcins Bende Cumartesi 30+1 olacağız doktora gidicem bakalım merak ediyorum en son 27+6 da 1030 gr dı bebeğim inşallah 1300 felan olmuştur benim kızım sanırım biraz küçük 😕
gulcins Dyg inşallah birde 38 de alıcak bebeği doktor sezeryandan ötürü o yüzden ele avuca gelir inşallah kilosu yüzünden hiç bu kadar endişe duyacağımı düşünmüyordum 😞
gulcins Dyg bu aralar aklıma geleni yemeye çalışıyorum 😬 inşallah bakalım bu kontrolde kaç kg olur merak ediyorum Cuma yada Cumartesi bende bildiririm 😍
Ebrudagli 30+4 gittim ama gec dollenmeden dolayi 29+5 gorunuyomus. Kilosu 1455 gram 39 cm di dr gayet iyi normal ddi