Mrv3dmr Kızlar 20+2 olduk. Her ultrasonda gördüğümde kıpır kıpır hareketli bir bebek. Hatta en son aç gitmeme rağmen yine çok hareketliydi. Boyuma göre kilom normal. Öyle kilolu biride değilim. Ama bebeğimi hala hissedemiyorum😔
Cemile27 Mrv3dmr kız bebekler daha geç hareketlenir kuzum erkekler ise tam tersi 17 haftadan itibaren başlayabiliyo 🤗 sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻
Nazyun Mrv3dmr 24 den sonra net hissedersin benim ikinci hamileligiim 15 - 16 da hissetmeye başladım ama ilk bebegim de 25 de anca hissetmiştim
Busrakaan3008 Kendini üzme canım kötü düşünmemeye çalış.Ben 22.haftada hissetmiştim bence hafta olarak erken daha🤔
Mrv3dmr Busrakaan3008 24.haftaya kadar diyorlar ama 16.haftada bile hisseden duyunca ister istemez etkileniyorum
Buse0911 Mrv3dmr bende o endiselenenlerdenim canm 19a dgru gidiyorum tık yok dunde ayni postu bn acmistm😏
Mervedicle Mrv3dmr ona takılacak olursan 8 haftalık hisseden gördüm ben burda 🤭🤪 bende 19 biterken hissetmiştim rahim kaslarınızın sıkılığına göre hissedermişsiniz ben öyle duymuştum. Umarım en kısa zamanda minik tekmelerle tanışırsınız 🥰
Mrv3dmr Nuruminci Buse0911 Miniksusam93mr Bebeklerinizin cinsiyeti nedir? Keşke biran önce hissetsekte su zor zamanlarsa içimiz rahat etse
Miniksusam93mr Ben de zayftm ama yine dee minik minik hissedyodum ama 2 gundr sesi cikmiyo yaa 22 hafta 3 gunlk olduk .net hissedecegmz günlere az kaldi Insllah.
Mrv3dmr Nazyun Acaba hareket varda ben mi anlayamıyorum. Belki sizinde 25.hafta olmasının sebebi anlayamamış olmanız olabilir mi?
Ceylan35 Mrv3dmr hareket olunca insan gazmı bebekmi diye dusunuyo 19 haftamda net olarak tekmesini yiyince anladimki hareket ettiğini onun dışındakileri ilk gebeliğin olunca çok ayırt edemedim
Nazyun Mrv3dmr kımıldanmalar VS oluyor ama gaz mı yoksa bebek mi anlayamıyorsun hep ikilemde kalmıştım saglam Bi tekme atınca anlamıştım şimdi bebek mi değil mi anladığım için erken farkettim
Nuruminci Nuruminci inşallah en kısa zamanda hissederiz muhakkak hareket edıyorlardır ama biz farketmıyoruzdur
Mrv3dmr Ceylan35 Evet haklısınız hep gaz diye düşünüyorum ben de. Aslında bebek hareketi de olabilir . Ama dediğiniz gibi daha önce tecrübe etmediğimizden ayırt edemiyoruz
Damlaustglu Mrv3dmr Nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Göbek deliğimin çok yakınında hissettim ben minik kıpırdamalar sonrasında tekme attı onu çok net hissettim.