1004nese Aynur12 bende de yoktu canım. Pazar günü gittim spinal sezaryen oldum İnşallah gelir senin bebiş ☺️
Tugcesvk Aynur12 40+3 canım, ne gelen var ne giden.. Nst de sancım var dedi doktor 1 cmde açılma var. Perşembeye kadar beklicez, gelmezse suni için yatış yapılacak
Cafede Aynur12 bnmde ole oldu hem oglumda oğlum ilk gebelik kizimdada oldu dr artik plasenta yaslanmis ddi sezaryen dogum yaptim ikisindede ucuncude de sezaryen olucak Allah bir cirpida kurtarsn tatlm sag salim bebegini kuacgina alman dilegiyle ❤️
Aynur12 1004nese insallah canim 😊siz ne zaman oldunuz doktor ne kadar bekletti ne zaman sezeryana aldi
Aynur12 Cafede saol canim hayırlısı saliya kadar bekle dedi salı gel dedi salı gunu gidince napar bilmiyorum
1004nese Aynur12 40+2 idim Bende pazar günü gittim nöbetçi doktor vardı 1 parmak acilman var dedi daha gelmez dedi 🤣 İstersen bekle istersen alayım bebeği dedi zaten ortalık karışık dedi Bende normal düşünmuyordum zaten tamam dedim öğün bebebime kavuştum şükürler olsun 🌺
Aynur12 1004nese bakalım benim nolucak hayırlısı dim artık 😊 peki zorunlu sezeryan olarakmi geçti yoksa isteğe baglımı fiyat farkı oluyor çünkü sizde ödeme nasıl oldu?