Kızlar merhaba öncelikle herkese kolay doğumlar diliyorum ve içimde kalan doğum hikayemi kızım 1 buçuk yaşındayken yazmak istiyorum ben hamileliğim başından sonuna kadar çok rahat geçirdim kendimi hiç birşeyden de kısıtlamadım 21.112018 çarşamba günü sabah kalktıgımda lavaboda kan gördüm ve tedirgin oldugum için doktora gittim 1cm açılmam oldugunu ve nst sancım çıkmadıgı için eve geldim gördüğüm kan ise nişanımmış ve doğum artık başlamıştı kızım gelmeye karar vermişti eve geldiğimda bütün temizliğimi yaptım hazırlıklarımı tamamladım ve beklemeye başladım ara ara sancı geliyordu ama hemen geçiyordu taki 23.11.2018 günü sabahına kadar artık 2 dakka da bir gelmeye başlamıştı ve durmuyordu eşimi uyandırdım duşumu alıp hastaney gittim açılmam 4cm olmuş sancı çıkınca yatış verildi seruven başlamış oldu saat öglen 1e kadar çok güzel taki yan odada olan doğuma şait olup sesleri duyana kadar korkudan sncım gitti ve akşam saaat 6 ya kadar gelmedi sonra suyum patlatıldı sancı tekrar gelme başladı ve 18 saatin sonundq kızım kucagım da hop zor olan bundan sonra oldu eşin parçası içimde kaldı bir sürü işlem uygulandı ve kzım kanalda çok kaldıgı için mosmor olmuştu bu arada kilosu 4.100gramdı çok kan kaybettim ve kan takviyesi yapılması gerekti kızım da enfeksiyon çıktıgı için yogın bakımda kaldı 17 gün ama çok şükür herşey geldi ve geçti ama tel diyicegim şey asla ve asla devlet hastanesi tavsiye etmiyorum özellikle anadolu yakası ilhan varank hastanesini uzun oldu hakkınızı helal edin