Cafede Suleymanasli benim 3. Gebeligim hala sasiriyorum adet olacam die beklerken gebe oldugumu ogrendim yani adet olacakken siser belirginlesir ya bnm ole oldu iki katina cikti gogusler 🙀
Nehir66 Suleymanasli 33+4 haftalığız biz benim göğüsler başını aldı gidiyor iyice büyüdü belirginleşti 🙄
yaseminligunler Canım bende 28 haftalıgım daha iki gün önce göğsümün büyüdüğünü farkettim yaş 26 ilk kez kendimde büyük göğüse şahit oldm ve sütlendiği için çatlama damarlanma arası bişeyler var
Ceylan35 Suleymanasli ay bide benim gibi büyük göğüslulerii düşünün kocaman oldu maalesef resmen orantısız vucudumla saklicam diye kucultuculere dünyaya para veriyorum bı emzireyim biraz büyüsün direk kuccultucem hatta gogsum olmasada olur 😂😂
Sewal35 Ceylan35 aynı kaderi paylaşıyoruz 18. Haftadayoz şimdiden hiç bişeye sığmıyorlar doğumdan sonra herhalde moltofon ineği gibi gezicem 🥴
Ceylan35 Sewal35 demi ya bende hep küçük goguslu insanlara ozenmisimdir ama hep buyuduuktu hamilelikte daha da büyüdü annem 5 çocuk doğurup emzirmis kadının göğüsleri benim goguslerim yarısı kadar kime çektim bilmiyorum🙄😣
sryvzozgn Ceylan35 biz küçük göğüsleri olanlarda hep büyük olanlara ozeniyoruz galiba 🤭🤭🥰 30 haftalık hamileyim normalden bı tık büyüdüler bende biraz daha büyür umuyorum ☺️
Ceylan35 sryvzozgn kız bırak küçük kalsın büyüdükçe özgüveninde gidiyo aynanın karsisinda durmak istemiyon allasen deme bana size ozeniyoruz diye çünkü çok saçma geliyor kulağıma ,😂😂birinin benim kocaman goguslu olmama ozenmesi 🙄
sryvzozgn Ceylan35 işte olmayınca özeniyor insan ister istemez canım bende küçük olmasından çok muzdaripim yani 🤭☺️☺️
ruveyda98 Suleymanasli zaten büyüktü iki beden daha büyüdü 🤭 kilo alımına göre bünyeye göre değişiyor işk başlarda belli etti kendini ve aniden olduğu için çatladım🤗