Merhaba güzel anneler 🤗öncelikle dünya ve ülkemiz olarak gecirdiğimiz su zor günlerden bir an önce kurtulmak dileğiyle..
Hamile kaldıgımı ögrendigimden beri buradaki hikayeleri okudum. Bana da paylaşmak nasip oldu sonunda. Hamileliğin ilk 4 5 ayı mide bulantısıyla gecti. Sonrasında mide yanmaları ve son haftalarda da bel ve sırt agrıları baş gösterdi. Normal dogum istiyordum. 38. Haftanın basında catı muayenesi oldugumda doktorum catımın biraz dar oldugunu söyledi. Gidişata göre karar verelim dogum şekline dedi. 39. Haftada yine kontrole gittigimde hala herhangi bir ilerleme olmadığını gördük. Ne bebek asagı düşmüştü ne bir açılma ne sancı.. 1 hafta sonra yine gel dedi. Eger böyle olursa sezeryanla alalım dedi. Doktoruma da cok güvendiğim için kabul ettim. Hazırlıklı gelmemi söyledi. 23 mart sabahı tekrar hastaneye gittik. Önce muayenemi yaptı. Yine acılma sancı hic bişey yoktu. Ve sezeryanla almaya karar verdik. Yatış işlemlerim yapıldı. Saat 13te ameliyathaneye girdik. İgne vurdular belimden ama heyecandan igneyi filan duymadım hic🤗 bana sakinleştirici de vurdular ve doktorumun benimle konuşmasını filan hayal maayl hatırlıyorum 🤗 doktor daha başlamadık bile yeni başlıyoruz dedi ve 2 sn sonra karşımda bişey belirdi. Allahın mucizesi benim minik oglum nasıl güzeldi anlatamam. Sonra yanıma koydular ellerimi cözmelerini istedim dokunmak istedim ama cözmediler. Yanagımla sevdim nasıl güzeldi nasıl yumuşacık pamuk gibi hayatımdaki en güzel koku, en güzel yüz, en yumusak ten, en huzurlu ses, en mükemmel his. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Allah yokluklarını aratmasın..
Bebeğimi aldılar sonra yanımdan tan tarafta temizleyip giydirdiler. Ben o arada uyumusum. Ameliyathaneden cıkarken uyandım. Odaya cıktım sonra bebegim de geldi. Hemşireye beraber emzirdik.. O gece saat 10da kalkıp yürüttüler beni. İlk yürüme biraz zor oldu ama dayanılmayacak gibi degil. Ertesi gün ögleden sonra cıktık hastaneden. Doktorum bu virüs olaylarından dolayı bekletmek istemedi hastanede. Cok şükür suanda evimizdeyiz. İyiyiz. Biraz sarılıgımız yükseldi onun İcin de bol bol emzirmeye calısıyprum. İşte böyle dostlar. Eger sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım. Herkese saglıklı günler dilerim 👶😘