Birnefes Rabia-03 Seymaogz bebeklerim__ DuhaninAnnesi Hediyeee_e Gunsss Mgmg Aybarss bebeklerim__ Mervenur_kcbs sinber kizlar test yaptm tek cizgi malesef
sinber Birnefes bir kaç gün daha bekle canım yumurtlama gününü bilmiyorsan eğer geç döllenme olabilir ya da değilse regl olursun belki ilaçların etkisidir
Birnefes sinber Ummusab maynur1 Aybarss bebeklerim__ bebeklerim__ Allah hayirlisini wersin bu ay cok umutlanmstm bakalm hala olmadm regl beklycm 10 gunu gecerse kan weririm
Birnefes maynur1 Rabia-03 Mervenur_kcbs bebeklerim__ Aybarss Ummusab sinber Gunsss Hediyeee_e DuhaninAnnesi bebeklerim__ Rabia-03 Seymaogz maynur1 kizlar bugun gecikmemin 5. Gunu ama hala regil olmadim korkmaya basladm olacak gibi bir belirtimde yok tekrar testi ne zman yapsam acaba bide diyelim test yaptm negatif cikti doktora gitmm gerekir mi yani bu gecikmm ilkkes olyo benm günü güne olr cok sasryrm suan kendme korkyrm da bi aksilik mi war acaba diye
maynur1 Birnefes canim bende dostinex kullandım adetime 2gun kaldı inşallah hayırlısı olsun bakalım sitres yapma
bebeklerim__ Birnefes aynen regl bekle . Olmaz da eger önümüzdeki ay yumurtlama günlerini takip edip düzenli ilişki yaşarsan şansın bırakır diye biliyorum ben
Rabia-03 Birnefes sıkma canını olurmu psıkolojı olarakta yorma canım hersey etkı rdıyo bazen ama dualarım hep senınle en kısa zamanda rabbın nasıp etsim 🤲🤲🤲🤲
Rabia-03 Birnefes bazen gec adetlerde vücut kendını hamileliğide hazırlıyo oluyor inşallahta öyle olur tez zamanda güzel haberler alırsın 🤲🥰❤️
Birnefes maynur1 ayyy cok sewindim Rabbim tamamina erdirsin.. sende dostinex sonrasi kaldin dmi hamile. Benm bugun 4. Gün gecikmem ama hala olmadm regl