Ensar1234 Dilekk13 ayyy çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıcakla alırsın kucağına cinsiyet konusunda darısı bana biran evvel öğrenmek istiyorum kaç haftalıktın cnm sen☺️
Deletedmom_3 Merve6475 Allah sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin bizde 19 haftalik olduk tek yumurta ikizi kızlarımla hafta sonu detayli ultasyona gidicez insallah sagliklidirlar dua edin piskolojikmen surekli acabalara düşüyorum insallah guzel gider herşey
Merve6475 Deletedmom_3 bende öyleydim hala da öyleyim gerci doguma kadar bizim korkular bitmez rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Deletedmom_3 Merve6475 birde tetanoz aşısı oldunuz mu 3lu taramadan sonra baska tarama test yapıldı mı devlete gidemiyorum korkumdan ama baska bisey yapiliyo mu acaba
Merve6475 Deletedmom_3 oldum canım iki doz da ben ikili yaptırttım bide detaylıya girdim geçen haftada şeker yüklemesi yaptırttım canım 18. Hafta da hissettim belli belirsiz 17 de hissetmeye başladım acıkcası
Deletedmom_3 Merve6475 anladim canim ben hala tekmelerini hissetmiyorum 3 haftadirda gidemedim virüsten acaba normal mi bilmiyorum
Minicikkiz Merve6475 doktora gittik canım 4 haftalık dedi 😊 ama tabi ikiz değil . Şuan çok mutluyum bir an önce doğsun istiyorum 😍
Merve6475 Minicikkiz olsun saglıkla gelsinde ay çok sevindim bencede ya günler hemen gecsin dogsunlar 🥰
pamuk32 glstners 7. Hafta kalp atışı duymaya gitmiştik iki kalp atıyor annesi dedi :) meğerse tek kesede iki bebek varmış şok geçirmistim 💞 tek dileğim şu an sağlıkla sihhatle kucağıma almak 🤲 Allah herkese sağlıkla sihhatle evladını kucağına almayı nasip etsin 💞
Dilekk13 Ensar1234 çok teşekkür ederim amin amin inşallah sen de öğrenirsin benim 15+5 ama doktor 16 yazmış 😊
Ikizlerr Allah hepimizin sağ salim al kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde kızım ve oğlumla 30 olduk artık herşey daha zor ve stresli en ufak şancı ve kasılma insani fazlasıyla ürkütüyor. En hayırlı zamanda gelsin yavrular 🥰🎀
Ymr_yme Benimde bebislerim ikizdi ama birini kaybeytik cok üzgünüm halr icimse ve müdahale etmediler 6 haftalik gebeyim😞
Merve6475 Ymr_yme canını sıkma rabbim diyet yavrunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 💝🤲🤲
Ikizlerr Merve6475 inan burda okurken bende hep aynisini derdim ama zaman geçiyor gerçekten. Şikâyetlerim arada kasik ağrısı sırt ve bel ağrısı . Aşırı wc ye çıkma 🙈 birde ben de çok az açılma görünmüştü ciğer geliştirici vurundum dinleniyorum. Ama hareketleri arttı arada can yaksa da cok keyifli bi hal aldı 😊