Canan9627 Kızlar bugün suyum geldi sancım yoktu muayane ye gttm 3cm acıklığın var dedi Evdeym sancı cekiyorum sabaha karşı ogluma kavusacagım insallah dua edermisiniz bize oğlusumla🙏
mervik21 Canan9627 allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına sende bize dua et bizde bian önce doğuralım hayirlisiyla
hunilimom Canan9627 hayırlı olsun canım sağ saglim kucağın al bende aynı şekilde senim gibiydim sabah 9 da geri gittim sancılarım başlamıştı bi avazda inşallah bol bol hareket et duş al
Tugbacolak Allah yardımcınız olsun bı avasda saglıkla kucagınıza alın ınsallah. Tek merak ettıgım bı konu var suyunuz gelmışken sızı nasıl eve gönderdıler
Canan9627 Tugbacolak Amin insallah canm sancım yoktu cocugun suyu diye düsünüp korktum kendi sancımın gelmesini bekleyeyim dedim ben istedgm yani eve gelmeyi
Tugbacolak Canan9627 bebegın suyu geldıgınde kalp atıslarını takıp altına alıyorlar azalma varmı yokmu dıyerekden dıye bılıyorumda ondan sordm canm
Canan9627 hunilimom Amin insallh canım benim duş aldım ama tekrar almayım dedim soguk Antep hasta olurum die ama hareket cok ediyorum
hunilimom Canan9627 amam dikkat et o zaman hasta olma sancin gelince çömel beline masaj yaptır bak onlar sa iyi geliyor hastanede yanım da olucak da biri bol bol akşam yapsın
Mommy1 Canan9627 aynı ben…11 gun once suyum geldi ve hic sancim yokken 3cm açıklıkla dogum yaptım. Allah hayirlisiyla kurtarsin sizi de saglikla kavusun 🙏
Canan9627 pyymamm sagol canım benim dogdu hayırlısıyla pasam hemde 1saat sürmedi bile🥰🥰❤️🙏rabbim hepinize byle kolay dogumlar nasip etsin insallah