Esraarslan Merhaba kader arkadaslarım :) doktorum dilek yağmur ilk dogumu onda yaptım cok mukemmel biri ama artık ıstedıgım hastanede dogum yaptırmıyormus ucretıde bı haylı fazlalasmıs istanbul anadolu yakasında önerebılıcegınız bır doktor varmı acaba ❤️
Btyas34 Esraarslan Ümraniye’de Fera Business plaza Şükran Akalın hoca var mükemmel bilgili ve ilgili muayene ücreti 120 lira istediğin hastanede doğum yaptırıyor
Esraarslan Fatma60_ umranıye medıcanada yaptım yenı hastanesınde ama artık orda deglmıs acıbadem hastanesı ve akademıc hospıtalda yaptırıyor bende hıc ıstemıyorum
Fatma60_ Deleted5544 5 aydır ona gidiyorum beğeniyodumda dün dogum için gittim bana seni normal doğurtmam sezeryan olcaksın bebek iri diye bi hafta önce de 4.5 kiloya kafar normal dogurursun diyodu yazık dünden beri onun yüzünden hastane arıyorum öff öfff
Deleted5544 Fatma60_ şuan çoğu doktor sezeryanı öneriyor hastanede fazla kalmamak icin. ondan da demiş olabilir mi acaba? ben zaten sezeryan istediğim icin benim işime gelir acıkcası ama siz normal istiyosanız sıkıntı tabi
Deleted5544 Fatma60_ ayy sağ salim kucağınıza alın insallah. bu durumda sezeryan en mantıklısı, %90 doktorlar sezeryan veriyor suan zaten. çok kolay atlatırsınız insallah ☺️