Canselugr Kızlar 5 aylık hamıleyım bugun farkettım hemroıd heralde bebege Bı sorun olur mu nasıl gecer ınsallah degıldır ya ne yapmam gerekiyor
KadriyeSlp Canselugr Bebeğe bir sıkıntı olmuyor. Hamilelikte çoğu annede görünüyormuş nitekim bende de var. 36 haftalık oldum. Bazen acı ağrı gibi yapıyor ama şiddetli değil. Doğumdan sonra tedavi için doktorla görüşücem
Mslm Bende de var canım bebeğe bı zararı yokmuş normal doğuma da öyle bana doktorum krem yazdı onu kullanıyorum
Ebru-isil Sıcak su ile yıka rahatlatır ama sıcak su oturma banyosu yapma cnm doğumu tetikliyormuş o şekilde doktor demişti.Zeytinyağı sür baya rahatlatmıştı.bir de doktor bana anestol krem ile procto glyvenol diye krem vermişti onlar iyi gelmişti.
Canselugr Ebru-isil tesekkur ederım ınsallah gecer yeni baslıyo galiba bugun farkettım acıdı biraz hafıf
My-Baby Ebru-isil 28.haftada bende de cikmisti acisindan dayanamayip acile gitmistim bana da anestol krem verdi o kadar rahatlatti ki beni siddetle tavsiye ederim👍Oturma banyosunu da soylemisti o zaman 3-4gun de onu yaptim o da cok rahatlatiyor
Ebru-isil Canselugr yeni ise daha kolay geçiyor Bn de farkeden farketmez gitmiştim doktora 1 haftada geçmişti
My-Baby Canselugr evet gecti coksukur, once alistirma amacli ilik su doldurdum yavas yavas suyun sicakligini artirdim 10-15dk oturuyordum suyun icinde cikinca da anestol kremi suruyordum