Ozlem_Turan Adltyl Benimde annem taşıyıcı 3 kardeşiz hiç birimizde yok çok şükür 🙏🏻 sende defolmaz inşallah 🐥
Sbl91nht Adltyl canım bende hepatit b geçirdim o dönemde hastane enfeksiyon bölümünde çalışıyordum muhtemelen çalıştığım alanda bulaşmıştı çünkü çoğu hastam hepatit ve tüberkiroz hastasıydı fakat ben bunu hiç hissetmedim hiç anlamadım hiç bir belirti yaşamadım iğne oldum ve geçti bi sorun olmuyor ömür boyu bununla yaşayan insanlar var
mervedirican Adltyl bende taşıyıcıyım nikahim kiyilacaginda öğrenmiştim ası yapacaklardı biraz zaman geçsin yaptırım demiştim sonra hamile kaldım doktorum bı sıkıntı olmayacağını doğumdan sonra aşı olabilecegimi söyledi.
Dns Annem hepatit b tasıyıcısıydı. İki kardeşimi doğurdu.😊 Sadece doğar doğmaz aşılanıyor bebekler. Ben de şuan hamileyim, taşıyıcıyım.Allah nasip ederse sağlıcakla kucagımıza alırız inşallah☺️
2019-2019 Dns bende hepatit b hastaları sadece sezeryan doğurabilir diye biliyordum o yüzden sordum 🌹
26-sabriye Bende hepatit b tedavisi görüyodum hamilelikten önce şuan 28 haftalık hamileyim bi sıkıntı yok.. doktorum istersen doğumdan hemn sonra bebeğe immunglobulin diye bi aşı olduğunu söyledi anne sütünden bebeğe geçmemesi için istersem yapabileceklerini söyledi..
Thsjdn Kizlar bende tasiyiciyim 3 ayda bi muane oluyrm yeni hamile kaldim en son degerlern iyi martta gel dedi hamile kaldm bi sknti oluyormu aceba saglik ocagndaki ebem mutlaka tasiyici oldugunu soyle doktoruna dedi