Serap_79 Kizlar 4 gunum kaldi normal dogum yapcam ama hic belirti yok. Ne sanci ne nişan hic birsey. Dogumu nasil hizlandirabilirim. Bir yerde tarcinli Su okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum 🙄 deneyiminiz var mi?
Kuzucugunannesi Serap_79 ben hurma 32 den bu yana denedim ama pek bisy olmadi sadece arada sancim oluo 38 +4 um doktr nisan 15 dedi dogum icin normal bakalm artik hayirlsju ne zman ne sekilde gelmek isteyecekler
Tugcesvk Serap_79 Biz de 40+3 olduk. 1 cm açıklık ve nstde düzensiz sancılar var, beklemedeyiz, perşembeye kadar gelmezse suni için yatış yapılacak :( Sevdiler yerlerini
Japonbaligininannesi Benim günüm doldu 40+1 olduk ne gelen var ne giden bende hurmayı denedim fayda etmedi 🤷♀️
Serap_79 Kuzucugunannesi bana 2 nisan demislerdi. 1 hafta da fazla olabilir 41. Haftaya kadar dedi. Ama 39+3 teyim
Yesimkso Benimde son 4 gün kızlar ama bugün hareketleri çok yavaş bide çok az ya sizde de var mı aynı durum. Bir sıkıntı var mıdır acaba 2 gün önce gittim her şey normaldi
Serap_79 Yesimkso benimde oyle canim. Cok az hareket ediyo. Yeri cok daraldi ondan. Gunde 10 kere hareket ediyorsa sorun yoktur cnm
Kuzucugunannesi Yesimkso evet yeri daraldigi icin oyle oluyir canim heleki benm 2 gun hic oynamadi stres yaptm uzuldm kayinvldmle tartıştım die ama dun ve bugun iyi oynuyor hamdolsn
Yesimkso Kuzucugunannesi ay canım bende bi telaşlandım normalde 2 nisanda yatış verdi doktor ama o zamana kadar bi aksilik olmadan geçirseydim şu günleri. Sizin de yakın mı doğum. Doktora sordum ama bakalım ne diyecek
Kuzucugunannesi Tugcesvk bn nst çektm 2 defa ama dkktr sancin var veya yok demedi bebegin kalp atisina baktı sadeece
Pamukgelim 40+5 tık yok…. Napıcaz böyle biz… 9 aydır olmadığı kadar belim ağrıyor… Bel fıtığı ağrısı gibi… Bu dopum sancısı mı ya da normal mi bilmiyorum… Sizin bilginiz var mj