Sbl91nht Tugce1803 ay allah razı olsun canım ilk defa yapıyorum iki çizgi koyu görene kadar dimi ikiside koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor peki öncesinde ilişki olmalımı
Mernana Sbl91nht canım bende ovulasyon yapıyorum seninde yakın yumurtlaman dün böyleydi benim Testim bugün daha da koyulaştı yunurtşama oldu https://imgyukle.com/i/JqiKRA devam teste ☺️
Tugce1803 Sbl91nht evet bir dolu bir boş ilişki olsun canım evet ikisi de koyu olacak o vakit yumurtlama
Sbl91nht Tugce1803 anladım peki diyelimki koyu oldu 36 saat sonramı çatlıyor yada koyu olduğunda çatlamışımı oluyor canım ve son olarak 36 saat sonra çatlama olacaksa koyu çizginin göründüğü gün mü sonraki gün mü ilişki olmalı
Tugce1803 Sbl91nht bak koyu olduğu gün en yüksek hamile kalma günün o gün yapacaksın daha sonra ertesi 3 gün daha yapacaksın yumurtlama ve çatlama çok önemli toplamda 4 gün üst üste birlikte olacaksınız🙏🏻
Thsjdn Canim cift cizgi cikinca mutlaka o 3 gunu degerlendir snra bigun olsjn bigun olmasin ben oyle hamile kaldm