sehrikarabulut Kbr_71 FatmaDeva canım sıcak su torbasını karnınamı koydun öyleyse koyma kanamam daha çok olur damarlarnı acıyosun çok sıcak banyo bile yapmayın diyolar bence koyma
FatmaDeva zeyzey95 doktor öyle söyledi yarın başka bi doktor gitcem okuduklarımdan benim ki daha büyük olmali ama 3 hafta dedi 3mm di ultrason da genital muane etti
FatmaDeva zeyzey95 en son 22 şubatda adet oldum döngü gününden 7 mart gibi gebe kaldığımı düşünüyorum doktorda erken bi gebelik dedi sonuçlarada görede 4 5 hafta olmasi gerekiyor
sehrikarabulut FatmaDeva evet canım bende şuan 5.5 haftalık hamileyim sol kasımda batmalar var ilk başlarda adet olcakmışım gibi sancılar vardı onlar gayet normal sen Allaha tevekkül et Dua et Rabbimin izniyle güzel olur herşey🌹
FatmaDeva zeyzey95 yarın başka doktor gitcem genital muane etdi kesede gösterdi bana minicik susam büyüklüğünde dedi
zeyzey95 FatmaDeva 5 de falan gözüküyor canım 4 4.5 da nadir gözükür gözükse bile vajinal de görünür ben 5+5 de karından gördüm
FatmaDeva sehrikarabulut inşallah canımm rabbim hepimizin yardımcısı olsun sag salim kucagımıza alırız inşallah 🙏❤️