Cydcyd Gazel0606 ara ara belim sırtım ağrıyor 🙄 onun dışında hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu😊 aşı olacağım bu hafta :) büyüyoruz galiba günden günde :) sende durumlar nasıl
Gazel0606 Cydcyd bnmde ara ara kasık bel agrım var agırletıgımı hisediyorum çatı kemiğimde kemiklerimde agrıyor magnezyum kulnıyorum arada bebek bir yerde toplanıyor düzeliyor eve hareketleri kuvetlenmiş hissetmek güzel erken Doğum riskim var ilk geneligimden dolayı streste var büyüyoruz gitkce inşla zamanında saglıkla alırız 🌸
Ozlem_Turan Benimde bel ağrım attı şu hamile yastığı fena değil belimi destekliyor bir nebze çözdüm onunla 🙃 geçen hafta tetenoz oldum ve detaylı ultrasona girdim çok şükür 🙏🏻 eklemlerimde ağrım var ve karnım bazen patlayacak gibi oluyor sizde de var mi bu durum😅 hareketlerini gün içinde özellikle sabah çok fazla hissediyorum 🥰
SeHer1909 Ufak ufak kramplar var bacağımda ya , öncesinde ufak bir varis vardı bazen ağrısı cok fena oluyor. Bir de 7 kilo aldım mide bulantım olmayınca pek mutsuzum bu aralar 😔😔😔 vermek biraz zor da durdurmam lazım😔😔😔