Ebi Meraba ekonomik anneler 😂😍 a101e çok amaçlı bebek küveti ,yatak hediyeli karyola geliyo değerlendircek misiniz sizce nasıldır özellikle küveti merak ediyorum iki çeşit geliyomuş sizce hangisi daha kullanışlıdır inceleyip yorumlarınızı bekliyorum çoğumuzada burdan fikir olur yorumlarınız 😘😍http://aktuel-urunler.com/a101-aktuel-urunler/
Zeynpaysimannesi Ebi bende banyo setini alacağim inşallah , çünkü bugün ebebekte baktım sadece küveti 50 lira diğer malzemelerle 80 lirayı buluyordu, A101 de toplam 30 civarı bişey oluyor
MeryemFatih Ebi bende küveti bekledim gelmedi geçen hafta aldım ben alınca gelir dedim kesin ve öyle oldu 😂😂😂 yeşil olan küveti arkadaşım aldı kalitesi e bebektekilerle aynı diyo bence çok güzel ona gittiğimde beraber bebeği yıkamıştık görmüştüm ama beşik falan ordan almayın bence siz bilirsinşz tabi 😊
KubraatMacit Ebi ben geçen sene kızıma almıştım banyo setini şeffaf rengi gelmişti o zaman file takınca da çok rahat kullandık hem piyasaya göre fiyatı da uygun şimdi aynısını 2. Bebeğe kullanıcam
Semabahri Ebi ya bende baktım bi çok şeyi beğendim ama o bebek arabası nasıldır sizce kızlar alsam kullanışlı olur mu 🤔
Cenkerim Bende banyo setini almayi dusunuyorum.daha once fileli olan gelmisti kucuk ve cocuk kaycak gibime geldi
Ebi Cenkerim hangisini alcaksınız peki iki çeşit gelcekmiş ben üstü silikonlu çok yönlü yazanı almayı düşünüyorum ama bilemedim 😊
Ebi Zeynpaysimannesi maşrapa vs mi diğer malzemeler bide küvet hangisini düşünüyosunuz iki çeşit gelcekmiş biri normal biri üzeri silikonlu çok yönlü yazan
KubraatMacit Ebi çok yönlü yazanı uzun süre kullanamazsın canım biraz küçükken işe yarar 5 aylık olana kadar falan
Zeynpaysimannesi Ebi evet maşrafa kova , henüz tam inceleme fırsatım olmadı perşembe günü bakıcam, bilmiyorum hangisi daha kullanışlı iyi 🤷♀️
Ebi Ozlemm bende onda tereddüt ettim sadece diğeride leğen gibi geliyo bana içine yine ya sünger ya yine file tarzı bişey ama klasik filelerden istemiyorum oyüzden arada kaldım en iyisi gelince inceleyip almak sanırım 😊
KubraatMacit Ozlemm onu diren duşa kabin ve küvetin. İçine koyup bebeği orda yukıyorsunuz Küvet içi için uygun oluyor
HaticeKutlu Ebi Ebi normal küvet şeklinde almak çok mantıklı bence diğeri küçük gibi çünkü benek onda rahat etmez gibi geliyor ☺Bize hatta eğitimde küvete dile bile takmayın sıkıca tutup bebek kendini suyun içinde hissetsin hareket etsin anne karnı huzuru veriyor suyu görünce demişlerdi ama başta tedirgin olabiliriz alışıncaya kadar file mantıklı ☺ Babyjem in köpüklü kalın fileleri falan var omlardan da bakın isterseniz 🤩
Obsesifk Ebi o file gibi canım üstü silikonlu olan bi tane kalmış daha önceden koymuşlar bende orda gördüm onu alıp tekrar küvet alacaksın gerek yok bence ben banyo setiyle bakım çantasını alıcam🙂
KubraatMacit HaticeKutlu evet canım o köpüklü yumuşak ayaklarını koyma yeri falan olanlar güzel ben ondan almıştım kızıma yıkayınca hemen kurumuyor ama rahat kullanışlı
Ebi Bi gelsinde bakalım ozaman o yeşil olan 10 kiloya kadar diğeri 15 kiloya kadar taşıyomuş inceleyip öyle alcam bakalım bebeği filesiz yıkayamam korkarım sanırım onun için ayrıca swimava almayı düşünüyorum yüzsün diye bakalım 😊
Ebi Semabahri bence bebek arabasını araba koltuğu olanlardan alın daha uyguna geliyo arabanız olmasada puset yerine kullanırsınız
Ebi Obsesifk anladım canım direk küvet olandan alcaz ozaman 😊 İçine de yataklı minder gibi olan küvet içi var ondan alırım artık
gguler Kızlar kuvvetten memnun olan çok düşünmeden alın bence . Ben beşik almıştım aynısını a101den odamıza koyucaz inşAllah. Çok güzel sallanır sabitlenir model.
Ebi gguler o yataktan mı alcaksınız bende öyle diyorum odamıza yatağı koyalım oturduğumuz yere de park yatağı koyıyım taşımakla uğraşmıyım diyorum