Elifyusuf41 Kızlar merhaba ben bişe sormak istiyorum 25 Mart yumurtlama günümde 1 gün önce veya sonra yanlış benim şuan sol kasığımda ağrım var ve sık sık küçük lavaboya çıkıyorum sizde de aynı durum olanlar var mı hemen de heveslenmek istemiyorum
mmylmz Elifyusuf41 4 gunde gebelık olmaz arkadaşım yumurtlama olduysa degerlendırdıysen en az 15 gun bekleyeceksın. o belirtiler gebelıkle alakalı olamaz
Elifyusuf41 zeyzey95 adetime 10 gün var ama benim geçen ay la bu ay arasında 17 gün oynuyor 28 gün değil bir de 3 ay önce düşük yapmıştım :/
zeyzey95 Elifyusuf41 10 gün sonra erken gebelik testi yap canım varsa kesin çıkar. Bu kadar erken belirti olmaz benim adete bir hafta kala başlamıştı
Elifyusuf41 zeyzey95 ya bnimde aklıma şey geldi acaba yumurtlama dönemim daha mı erkendi suan belirti olabilir mi diye
zeyzey95 Elifyusuf41 yumurta akı kıvamında akıntı geliyor yumurtlama döneminde dikkat ettin mi öyle birşeye
Elifyusuf41 @Zynpbckci# zeyzey95 AA evet oldu öyle oldu hatırladım ayın 18inde falandı ondan bir iki gün önce birlikteliğim olmuştu eşimle