Hikayen mükemmeldi bana yaşadıklarımı hatırlattı tüp bebek yaptırmadık ama benimde zorlu süreçlerim olmuştu.evlendim 1yıl hamile kalamadım herkes soruyor benim gelin dün geldi hamile sende bişey yokmu falan filan biyandan görümceler adları batsın inşallah neyse ben normal hamile kaldım ama asıl sorun ozaman başladı iki haftalıktı öğrendiğimde sonra bir kanama bir kanama aylarca sürdü kilo kilo kan kaybettim çok zayıfladım 46kiloya düştüm ama kuzum beni bırakmadı 4buçuk aylık olduk okadar kanamaya mucizem yaşıyordu ve içimde büyüyordu tam rahata kavuştum deken azgın görümcelerim zeytine gidiyorlardı bir hamile senmisin bari yemek yap yoruluyoruz biz sen nebiçim insansın derken o ğün onlarla gittim görümcemin evinde yemek yaptım farklılık vardı bende tuaf bir arı soğuk soğuk terliyorum bi ara biraz uzandım okadar çok terlrmişimki anlatamam konuşmalarına uyandım uyumayamı geldi buraya yoksa yemek yapmayanımı anca hanım götünü büyütsün falan gibi konuşmalara uyandım ama çok kötüyüm halimden anlayan yok sonra eve gittik eşim evdeydi kapıda karşıladı beni Ahmet şuramda bir arı var dedim oda bebek büyüyor ya ondan karnın geriliyordur dur sana krem süreyim dedi öyle yaptık ilk çocuk tecrübe yok bilği yok iki cahil meğerse doğum sancısı çekiyormuşum üstüne bu çocuğa bişey olursa birdaha asla anne olamazsın diyen bir doktor neyse uyuduk bir uyandım bir sancı gece saat ikibuçuk bianda içimden bişey boşaldı ve dedimki kanamam geldi oh rahatladım eşim benimle birlikte uyanmıştı ve giderek çoğalınca korktuk bir baktık kara bir su Ahmet suyum geldi benim dedim doktorumu aradık azarladı bizi adi kadın en yakın devlet hastanesine gittik beni doğum haneye aldılar 23haftalıktıki maalesef doğdu ve öldü en en kötü psikolojiyi yaşadım hayat birmişti sanki birdaha anne olamıycağımı biliyor olmak oğlumun Doğumdan sonra ölmesi dünya başımıza yıkılmıştı eşimden ayrılmaya bile kalktım neyse sonra kontrole gittiğimizde45gün sonra tekrar anne olmamda bir sakınca olmadığını sadece eahim ağzı kısalığım olduğunu hamile kaldığımda dikilmesi gerektiğini görendim ve 5ay sonra yine hamileydim bu sefer hamile kalmadan önce kendime güzel bir doktor bulup muayene oldum ve dedikki hamile kalmanda hiçbir sakınca yok bugün bile hamile kalabilirsin dedi ve öylede oldu etse çok uzun oldu görünce vende yazmak istedim sonra dikişim atıldı normal hamilelik sürecim başladı tekrar oğlum olucaktı erken doğum riskim vardı 28haftalık gelmeye kalktı durdular ama32haftada tekrar suyumun gelmesiyle doğum yaptım yaşıyor çok şükür 8yaşında şuan sonra bitane daha oğlum oldu normal 9aylık oldu oluşan tekrar hamileyim yine oğlum olucak 35haftalığız çok şükür umut ve dua ihtiyacımız olan kötü niyetli insanlar değil adiler şuan hiçbiriyle görüşmüyorum iki oğlum eşim ve gelicek oğlumuz musatafamız var çok şükür bu günlere🙏🙏🙏😊