Rabia95 Hosgeldinbebekk benimde başıma geldi, hafif kanama yaşadım acile gittim iğne vurdular tamamen temizlendi o gün baktılar ultarasonla hastaneden çakmadan. Amaaa öyle bir sancı çektim ki doğumdan farksızdı baygınlık geçirdim, ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir.. Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻
superrmomy Hosgeldinbebekk bende bos gebelik yasadim 9 haftayı geciyordu doktorum vucut kendiliginden aticak dedi ve öylede oldu dusuk yaptım kurtaja gerek kalmadi canım
Hosgeldinbebekk superrmomy hadi ya sizin çok iyi olmuş ama benm diğer doktor kafamı karıştırdı. Yarın bi doktora daha gidcegim ona göre yarın kürtaj olurum ya da bekleyeceğim
superrmomy Hosgeldinbebekk hakkında hayırlısı olsun canım benim lekelenmemde cok vardi belliydi belkide kendi düşeceği
Naimeismail01 Hosgeldinbebekk çok geçmiş olsun canım bende 1 tane boş gebelik geçirdim ben genel anestezi ile kürtaj oldum fitil Falan vermediler vakkumla alındı
Ruzgarperisi Hosgeldinbebekk 10 hafta olması gerekirken 6 haftalarda gelişimi durmuş bebeğimin. Ağrım yoktu fakat 2 gün kahverengi lekelenmem oldu.oyle doktora gittim öğrendim .Çarşamba genel anestezi ile vakumla kürtaj yaptılar.agrim filan olmadı kanda 1 gün geldi şimdi bişey yok .
Ruzgarperisi Hosgeldinbebekk hayır direk genel anestezi ile 15dk bı işlemle yapıldı.sadece yarım saat kadar uyutmuslar .
Mnp Hosgeldinbebekk teşekkür ederim öncesinde beklendi doktorum fitil vermek istemedi çünkü çok ağrılı olacak fitil versem bile tekrar bakmam gerek parça kalmış mı diye dedi bende kabul ettim kürtaj oldum 2 kere yaşadım ilk gebeliğim de kalp atışı olmadı ikinci boş gebelik ikisinde de kürtaj oldum ben
Pcoslubiranne Hosgeldinbebekk 10 haftaya kadar zarari olmuyor anneye senin zamanin gelmiş.Beklemenin bir anlami yok bence de.Daha kötü şeylere yol açmadan aldirmalisin.
Mnp Hosgeldinbebekk genel anestezi verildi öncesinde ne yapıldı bilmiyorum benim kürtajdan sonra da yoğun ağrım olmadı günlük hayatıma devam ettim . Tabi kişiye göre değişir bu
Hosgeldinbebekk Kürtaj oldm, genel anestezi ile gerçekten korkulacak bi durum yokmuş, teşekkür ediyorum hepinize
Ruzgarperisi Hosgeldinbebekk geçmiş olsun canım. Allah’ım sanada bana da.isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin insallahh