Yldrmbytkn Bende 31 haftadayım şimdiden lansinoh kullanmaya başladım hafta da 2 3 defa falan sürüyorum haftam büyüdükçe arttiricam kullanmayı inşallah yara olmaz çok korkuyorum 🙄🙄
Ummusab Dilanburak ilk bebegimde kullandığım hiçbirşey yaramadi bende saf zeytinyağını buzladinda bekletip sürekli çıkartıp sürüyordum çok rahatladığı soğuk soğuk ve yumusatiyordu hemde güvenilir
Pirpirella Deletedmom328 gümüş kapaklar mı acaba onlar tek yeterli değil mi kremde mi kullanmak gerek
Deletedmom328 Pirpirella belki yeterli olur canım ben doğum yapana kadar krem de sürdüm doktorum söyledi çünkü gümüş kapak +krem olarak kullanmamı
Ruviiseem Dilanburak ben lansinoh aldım ama doktorum erken doğumu tetiklersin dediği için kullanmıyorum 😏
Pirpirella Deletedmom328 göğüslerim çok hassas benim kullansam bilemedim hangi kremle günde kaç saat kullandınız doğumuma bir hafta var bu süre yeter Li olur mu ki acaba acı hissetmek istemem😁😁
ayseakcura Dilanburak 35. Haftam doğumdan önce kullanmak daha faydalı olduğundan Mustelanın kremini aldım ilk sürüşte bi yumuşattı.. acıma hissi vardı geçti bitince gene alıcam öneririm
Deletedmom328 Pirpirella canım lansinoh krem sürdüm 3 defa günde 2-3 saat de göğüs kalkanı taktım yeterki oldu
hilal-ali32 Dilanburak 10-12 tane ayva çekirdeğiyle yarım çay bardağı suyu 1 gece kapalı kutuda beklettim ve kendi kremi mi kendim yaptım 😂 tabiki iyi gelmezse lansinoh kullanıcam gebe okulunda ki ebe önerdi
Meral-5866 Semaa65 hamileyken bu lansinoh kremi kullanabiliyormuyuz canım bebeğe Bi zararı oluyor mu?