Nzla Arkadaşlar 22.hafta detaylı ultrasonu ne kadara yaptırdınız? Vajinal muayene falan oluyor mu yoksa sadece karından mı bakılıyor? Detaylı usg için doktorum erkek biraz tereddüte düştüm.
37aysgl Nzla karnından bakılıyo canım renkli bebeğinin organlarını inceliyo ve renkli yüzünü gösteriyor ben 350 tlye yaptırmıştım
Bimelek Nzla gerek gorurse vajjnal muayene olabiliyor. Mesela bende plesenta previa dedi ve emin olmak için ve yerini tam olarak bilmek için baktı. Ben ilk 12.inci haftamda gittim..
gmzmg Nzla herhangi bir problem görmezlerse her zaman olduğu gibi karından bakıyorlar. perinatalojiye gidiyorsunuz. Normalde özel hastanede takibim yapılıyor ama detaylı ultrason için ünv hastanesine gitmiştim. Para ödemedim.
hafsa2020 37aysgl bayan mı doktor nasıldı güler yüzlü mü ilgili mi ismi neydi doktorun bilgi verir msnz
37aysgl hafsa2020 erkek canım cihangir bey çok iyi Güler yüzlü istediğin bütün soruları sıkılmadan cevaplıyo benim doktorumdu doğumumu da orda yaptım
Prensesannesii1 Nzla ben fiyat çok araştırdım bu virüsten ötürü çok zamlandırmış bütün hastaneler, virüsten dolayı yaptırmama kararı aldım 🤷♀️
Trnbrna Nzla karından bakılıyor ben 300tl ’ye yaptirmistim hastane hastane degisiordu en uygun 300 tlye bulmustum