filizzzz kızlar 28 haftalık gebeyim bebeğime oda ve araba alacaktık bu olaylar cıktı benm elim hiç bsey almaya varmıyo ipler almıstım örmek için yapamıyorum bu pskolojiden nasl cıkarım alacaklarımı almalı mıyım smdi
tugce67-67 filizzzz kuzum 25 oldum bir tek bebek arabası aldık azıcıkta kıyafet almıştım en başında .şuan hiç bir şeyim yok netten alacağım durulmazsa ortalık🙄en kötü alıp kendimiz dezenfekte edeceğiz evde ,virüs bi geçsinde eşya er geç alınır
Duyguaydin81 filizzzz canım ben bebek odasını(karyola ve dolabıyla birlikte) 3300e aldım bebek arabası puset küçük sallanır beşik aldım birde onlarda 750 lira tuttu 5. Ayımdayım ama almak zorundaydım taksitle aldığımız için çünkü inşAllah sende gönlüne göre bulursun 🤲🏻
Sslnry77 filizzzz neden eliniz varmıyor anlamadım. Biz virüs olaylarından çok önce aldık netten almıştık. Şimdi bir çok şey sanaldan alınıyor zaten. Önemli olan bebeğin ve sizin sağlıklı olmanız. İnşallah Şu günler geçsin doyasıya çıkar alırsınız. Dramatize etmeyin kendinize moral verin 😏
filizzzz Sslnry77 evet resmen dram moduna girdim kendime cok kızıyorum anlamıyorum neden böyle oldugumu 🤔 5 yıl sonra ilk gebeliğim benm ilk aylar bsey olurmu dye korkuyodum simdide bu durum tuz biber oldu hala erken mi ozamana kadar ne olucak ne olmıcak gbi seyler düşünüyorum benm gbi olmayanları görmek istedim galiba
Zynpml filizzzz bende sizin gibiyim malesef, bu karamsarliktan kurtulmam gerekiyor biliyorum ama sanki heran hersey olabilir gibi bi korku var engel olamiyorum, aldigim bikac parca kiyafeti bile neden aldim ki diyorum🙁 Dün hatta rüyamda bebegim dogmus arabasi yok dogru düzgün hic biseyini almamisim labirent gibi sokaklarda bebegim kucagimda kosturup duruyordum🥺Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi🤲🏼 Iyi düsünüp iyi seyler beklemeliyiz hayattan. Insallah hersey düzelicek
filizzzz tugce67-67 benmki gidip almak yada netten almak degl canım esya alamadım sıkıntısıda degil aslında içimde korku tedirginlik var ne olacak ortalık diye alamıyorum elim varmıyor almaya hiç hevesim kalmadı korkudan
tugce67-67 filizzzz canım öylede allah korusun ölüm insana yazılmışsa ha bugün başımıza bir şey gelir ölürüz ha virüsten.öyle düşünme hayat şuan devam ediyor er geç durulacak ortalık biZler sağ olduğumuz sürece devam ettirmek zorundayız bu hayatı.allahtan daha soğuma baya var ama bence durumlar daha kötü olmadan eşya al derim
filizzzz Zynpml ya kendimi anlatamadım sen anlatmıssın canım aynen aldıklarıma ble aldım ama hele nolucak blmiyorum ki diyorum eksikleri almaya zaten elim varmıyo ve neden böyleym dyede kızıyorum kendime nasıl cıkıcaz bu durumdan bilmiyorum
Zynpml filizzzz ben seni anladim canim, sorun alamamak disari cikamamak degil, Allah esirgesin ama bu virüs olayindan sonra yasayacakmiyim o günleri glrebimecekmiyim korkusu bu, yoksa 3-5 parca esya, camasir bi sekilde ucuz pahali netten vs alinir.
Haticeikra Biz 33 haftamıza girdik ve ben bir corap dahi almadım bebeğe 30 dan sonra alırım dedim şimdide bu virüs çıkamıyoruz .nette de pek güvenmiyorum almaya kalitesi pamuğu nasıl bilmiyor insan ayrıca korkuda var tabi acaba o günleri görebilecekmiyiz korkusu . Rabbim tez zamanda kurtarsın bizi bu durumdan . Hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı 🤷♀️🤷♀️
filizzzz Haticeikra gercekten o günleri görecek miyim korkusu aman myle düşünmeyide yanlıs buluyorm yinede içinden cıkamıyorum hadi netten alayım diyom kargoda sıkıntılı diyolar virüsten napıcaz biz
filizzzz tugce67-67 cok haklısın canım kendimi bu sekilde rahatlatmaya calısıyorum bi yandan gerekenleride almam lazım elbet geçecek bu günler insallah tek dileğim hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşalım
filizzzz Zynpml aynen öyle canım teşekkür ederim bu düşünceden cıkmam gerekiyo bian önce basıma bsey gelecekse her türlü gelecektir rabbime sığınmak lazım aslında
Nuriiiiii Bir çorap bile alamadım maalesef, kargoyada güvenip netten almayı düşünmüyorum ne yapcam bilmiyorum,
filizzzz Nuriiiiii aldıgınız herseyi güzel yıkayıp silereniz bisey olmaz allahn izniyle yoksa napıcaksınız bende bebek arabası almak istiyorum korkuyorum ama balkona bırakırım diye düşünüyorm