Tazeanne11 Arkadaşlar herkese selamlar 6 haftalık hamileyim yemek yiyemiyorum bir kaşık alıyorum midem bulanıyor ne yapacağım böyle sizede oldu mu?
Eda7776 Tazeanne11 oldu evde 2 ay boyunca yemek pişirmedim mutfaga giremiyordum Allah’tan annem yanımda 1 ay kaldı da yemeği o yapıyordu yoksa eşim açlıktan ölcekti 🤭🤷🏽♀️suan bende 17 haftalığım yeni yeni yemeye başladım ☺️
Caglab Tazeanne11 7+6yim su içsem midem bulanio. Genelde maden suyuna limon sıkıp yaninda yiyorum yoksa yemek çok zor oluyor. Ama bir sey yemiyorum diyemem.kendimi bayaa zorluyorum yemek için.
RanaaT Tazeanne11 çok zor canım o zamanlarda herşeyden tiksiniyorsun ilaç bile içsen mahvediyor seni ben artık ağlıyordum ne bir şey yiyebiliyordum ne de görebiliyordum ama sabır 16 17 haftadan sonra en azında mide bulantıların hafifliyor
Ebru-isil Evet oldu canım ama geçiyor o zaman zarfında hafif şeyler yedim yoğurt ile ekmek meyve.Genelde çorbaları içebiliyordum yoğurt çorbası falan.Salçasız şeyler yiyordum.
Zeyn7 7 haftalığız ölüyorum bulantıdan kusma yok sadece bulantı instada yemek storisi göreyim tiksiniyorum sadece limon yiyorum
KardelenYB Tazeanne11 bende öyleyim yemek içi zorlama kendini 7 haftalığız bizde doktorum yemek için sakın kendini zorlama ilk 3 ay bebekle kan bağım yok unutma sakın kendini strese sokma demişti o yüzden sımdılık yoğurt meyve vs bunlarla doldurmaya çalışıyorum