Nazyun Benim ki temmuz sonu inşallah bayramdan önce dogar 😳 kıpır kıpır dışardan bile hareketleri hissediliyor kıyafet olarakda uzun alacagım bebekler ilk zamanlar ısınamıyorlar ince penye ama uzun kollu tulum VS daha başlamadım bakalım
beriufuk Tugce_Ulu bizimde 26 sı görünüyor aynı zamanda eşimin doğum günü gerci denk gelme ihtmali cok düşük ama bakalm hayırlısı inşallah hepimiz icin😊😊
inciiim Suleyigit yok canım detaylı yaptırdığın hastanedeki doktor detaylı ultrasonu. Yaparken anlatıyor ya Bi sıkıntısı yok her şey normal dediyse kendi doktoruna sonuçları göstermenin aciliyeti yok ama sıkıntı var dediyse göstermelisin
Gaazell Suleyigit 22 temmuz benimde. Bebiş geç gelirse umarım kurban bayramına denk gelmez ebelere kalırız sonra
Hirosimo Suleyigit merhaba 10 temmuz dedi dr Allah nasip ederse💙 ama haziranın 30nda sezaryen olsam nası olur acaba kızımla aynı gün olsun diyorum ama bilmiyorum 🤔
Sinem_ss Pnr22 nerden alıyorsunuz biz malasef bu süreçte dışarı çıkamıyoruz benim doğum 10 Temmuz ve hiç birşey daha alamadım
Pnr22 Sinem_ss bebeğimin cinsiyeti kesinleşince ufak alışveriş yaptım bende dışarı cikamadigim için trenyoldan almaya başladım