Betul55 Asparya inşaallah hepimiz sağlıkla ve huzurla alalım kucağımıza 💐💐 evet list işi benmde aklımdan geçiyor bu aralar.. sonra hala alışveriş için erken mi acaba diyorum. Doğuma kadar böyle giderse çocuğu pikeye sarıp verceklwr bize😂😂
Berfin_kycn Deryaserkan aynen birde bime biberon bebek battaniye zıbın set ağız mendili gelmişti onu da aldm😂🤦♀️birde kundak yaptırmaya verdm
neith Suleyigit canım ben de kısmetse 18-22 temmuz arası dedi doktor normal doğum için fakat sezaryen olacak muhtemelen doğum o yüzden herhalde 12-16 arası olur gibi duruyor😍😍
YelizDurmus Temmuz anneleri sizin de bacaklarınızda hissizlik uyuşma ya da arada karnınızın alt kısmına giren sancı var mı ? Bazen iki büklüm kalabiliyorum bu durumu yaşıyor musunuz ??
__meczup__ YelizDurmus sancı cok nadir oluyor ve geçiyor hemen ama halsizlik ve ayaklarimda uyusma oluyo bide kengi oluyo o cok fena
Ayse-elifim35 Suleyigit ya benim sezeryan olacak temmuzun ilk haftasina denk geliyor ama o da 40 hafta uzerinden tabi acil bi durum olmazsa. Olurda haziran annesi olacam .ya ortadayım resmen😅
neith Ses23 Yok canım neredee, işler durdu diye biz de durduk çocuğun çok şeyi eksik valla çok telaşlıyım :(