senathesena Betul55 benimki de erkek 💙 detaylıya bu hafta gidecektim şu an randevuları iptal ettiler hiç bi yer yapmıyor napıcam bilmiyorum:(
Betul55 senathesena hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah🌺 nerde oturuyorsun? İptal etmeselerdi keşke :/ hangi hastane?
Glcnazz10 ffckizannesi valla benim 3 . Cocuk oldugu icin daha hazrlk yapamadim bime biseyler gelmisti aldm en son 3.5 hafta felan oldu gideli dr
senathesena Betul55 amin inşallah 🙏 Maltepe deyim doktorum Koşuyolu Görüntüleme Merkezi’ni önermişti ama şu an napıcam bilmiyorum:(
Reynizz Benimde temmuzun ilk haftası çok korkuyorum erken doğum olursa diye Allah korusun ve ben kızıma hiç bişi alamadım napıcam hiç bilmiyorum sağlıkla rabbim tamamına erdirsin artık hepimizinki 🤲😔
Gizembayb Benim temmuz 22 ama ben sezeryan istediğimi söyledim doktoruma zaman yaklaşsın bakarız dedş
Tugce_Ulu Keso61 Ya o bende de çok oluyor özellikle yağlı şeyler yediğim zaman. Benim doktorum gaviscon şurup önerdi ama ben yine de ilaç kullanmamaya özen gösteriyorum, süt tavsiye ederim. 😌
Nnila94 Tugce_Ulu Tugce_Ulu Keso61 benimde aşırı fazlaydı mide yanmam uykumdan uyanıyodum hatta turp yedim yatmadan yarım saat önce 3-4dilim aşırı rahatlattı ve kesti diyebilirim turp yiyin 👍
Deryaserkan Berfin_kycn ama belli olmaz sizin hamileliğiz nasıl gidiyor aynı gün birini buldum konuşalım biraz 😂 hazırlık yaptınız mı ?