Evet sıra bize geldi aslında Doğum yapalı 15 gün oluyor fakat yeni fırsat bulabildim☺️ Doktorumuz bebeğin küçük bir bebek olacak normal Doğumda kanala sıkışabilir riske atmak istenmiyorum diyince planlı sezeryani kararlaştırdık 14 Mart a karar verdik sabah 7 de hastanede işlemleri başlattık yatışımızı yaptık beni 8 gibi aldılar ama öncesinde öyle korku bardı ki sanki o an dünyanın en cesur insanı bendim çok sakindim ekip çok sıcakkanlı ve hep benimle iletişim halindeydiler epiduralle yapmayı uygun buldu benim doktorum hiç korkmayın iğneyi hissetmedim bile her şey çok güzeldi bana müzikte açtılar doktorum çoktan başlamıştı bile bide bir ağlama sesi aman Allahım hemen yanıma getirdiler cennetin mis kokusunu getirmişti oglum bana🤲👼sonra onun kontrollerini yapıp götürdüler bende bi yarım saat sonra odaya geldim ilk kalkışta zorlanmadım şükür hemen kalktım agrım olunca hemşireler epiduralden tekrar iğne yapıp uyuştırdular çok konforluydu ertesi gün taburcu olduk arada agrım oluyor ama geçer sonuçta kesildi bizde sağ salim aldık yavrumuzu kucağımıza 🤲hastane izmir özel Çınarlı hasteneni çok memnun ayrıldım doktorumuz özel getirdik dılardan Ahmet Seçkin Önoğlu iyi ki onu seçmişiz doktorum şansımdı herşey çok güzel ilerledi sezeryan olacaklar hiç korkmasın dua edin herşey çok kolay oluyor anlamıyorsunuz bile 🤲depend benim kurtarıcım oldu çok rahat ettim 😊çok şükür bizim de hikayemiz böyleydi detaylı anlatmak istiyorum fakat bebiş durmuyor😂🥰ameliyathaneden falan korkmayın kızlar biraz da bünye meselesi galiba herkese hayırlı doğumlar sağ salim inşAllah🤲🧿🧿🧿🧿