Celestina Selam herkese 💙 erkek bebek isim önerisi almak istiyorum. Yalnız lütfen Ömer Asaf, Agah Efe, Ebubekir Sıddık, Yusuf Uraz vs. gibi isimler olmasın, kimse de kusura bakmasın ama bu isimleri duymaktan fenalik geldi bana 😂 umarım yalnız degilimdir 😂 Sen nasıl bir isim arıyorsun derseniz, söylendiğinde insanı yormayan, yalın, duru, abartısız isim arayışındayım, teşekkürler 🎈
Alpkaan Celestina her erkek ismi soran anne adaylarina söylüyorum 😀 2 erkek annesiyim 1.oglusun ismi Alperen ❤️ İkinci oğlusun ismi Yağız Kaan ❤️ Şuan 3.hamileyim buda erkek olursa Kayra ❤️ düşünüyoruz sizede fikir olur umarım 💐😀
Sefiriniizi Yalniz degilsin bende sevmiyorum diyincede dinsiz oluyorum sanki.Soyleyince icim acilsin istiyorum.Kiz ismi Çiçek veya Güneş .Erkek Bariş,Ozan,Ulaş,Armağan,Civan,Kivanç,Ataç,Tolga,Kerem,Ekin,Erde,
Celestina Sefiriniizi Aynen halbuki ne alaka herkes kendine baksin 😒 isim onerileriniz super :) esimin adi Kivanc bakalim neye karar vereceğiz sonunda 🤩
ozlem_1990 7 yaşındaki oğlumun adı Güney Çınar 🌿 💫 Ikinci oğluma 8 aylık hamileyim Kuzey Sarp olacak inşallah 💫 🌿 Kuzey’i abisi Sarp ’ı babası istedi 😊
-irem Celestina Asil olacak oğlumuzun adi ve Kerem de kardeşimin adı ikisini de çok severek ve beğenerek koydum 😍