Ponciginannesi_ Kızlar bebek odası mobilyasını internetten alanınız var mı? Benim gibi güvenemeyen var mı acaba ?
Pnrr06 Ponciginannesi_ canım ben tekzen den gardorp aldım 4 kapaklı orta kapakları aynalı 849 lira güzel bi model beşikte civilden aldım dolabı tek alma amacım takımların dolapları kaliteli değil özellikle netten gelenler ama tek dolap çok güzel ve kaliteli
Nehir66 Ponciginannesi_ Mrba 🥰 ben anne yanı beşiği bebek odası için dolap beşik şifonyeri hepsini internetten aldım memnunda kaldık🥰
Ask_H Ponciginannesi_ internetten alıp sorun yaşayanları okumştum burda görerek almanız daha mantıklı bence evden çıkma gibi imkanınız varsa
Esrkcl Ben güvenemedim. Bebeğim doğacak ama odası yok😞 beşik almıştık en azından onla avunuyorum. Odasını yazın tamamlayacağım.
Ponciginannesi_ Esrkcl bende odasını sonra yapacağım. Ama nette çok güzel şeyler görüyorum buralarda hiç öyle şeyler yok 😢
Ponciginannesi_ Pnrr06 bende şimdilik sadece dolap alayım diyorum ama sağlam olur mu falan aklıma takılıyor. Bi çilek var orasida çok pahalı ya 😖
Esrkcl Ponciginannesi_ ben de rizedeyim burda alternatif çok yok ama trabzonda çok seçenek var. Şuan zaten şehirler arası geçişler kısıtlandı. Artık yazın trabzon kazan ben kepçe😄
Pnrr06 Ponciginannesi_ canım ben tekzen den aldığım gerçekten çok sağlam normalde fiyatı o kadar ucuz değil internet satış fiyatı öyle 849 lira
Ponciginannesi_ Pnrr06 sadece dolap mi aldın sende. Ben beşiği aldım. İlerleyen zamanda nasipse oda yapmak istiyorum ama şimdilik odama koyabileceğim dolap istiyorum. Ama o dolabı odasında da kullanmak istiyorum. Çok şey istiyorum galiba 😂
Pnrr06 Ponciginannesi_ https://imgyukle.com/i/Jq0XUQ bu dolap canım tabi senin zevkin nasıl bilemem ama ben beğendim hemde kullanisli
Nehir66 Hazalderos Bygolden sitesinden aldım dolap beşik şifonyeri anne yanı beşiğide trendyoldan aldım