Acemi-anne Hanımlar bu karısımı hamilelikte yüzümüzde olusan lekeler için kullanabiliyor muyuz yada kullananınız var mı ? Madecassol da hamileler kullanabilir diyor ama doktora da soramadım bu ara malum evdeyiz . Bilgisi olan var mı ?
Twinksmom Acemi-anne Daha dün gece karıştırdım panthenol ile madecassol sürdüm 🤷🏼♀️ Haftada 1 sürüp yatıyorum ben senelerdir zararını görmedim iz gideriyor
Eda7776 Acemi-anne madecassol u ben her gün düzenli olarak sabah akşam sürüyorum yüzüme sivilcelerim vardı geçti valla 😊
Acemi-anne nurcakir58 YouTube da bayaa fenomen bir karısım aslında o yüzden denemek istedim ☺️ Siz ne kullanıyorsunuz
nurcakir58 Acemi-anne onu geceleri sur ben Selin cigercinin önerdiği wlab leke kremi kullanıyorum dene memnun kalirsin
Ceylan12334556789 nurcakir58 ben o kremi çok merak ediyordum ama almadım fayda etmez diye bir faydasını gördün mü ? Hamileler kullanabiliyor mu
nurcakir58 Ceylan12334556789 ben hamile olmadan aldım kullandım ve hala kullanıyorum beyazlatıcı var onu ilk hsmileligin de kullandım fayda etti ama şuan hsmileyim gene doğum dan sonra kullanicam