Zuhraa Aydeniz09 off bende oyleyim😶 resmen hic bir isim kulagima hos gelmiyor herkes ayni ismi koyuyor gibi hissediyorum
Musel Aydeniz09 bizimkide Uras taha olacak uras ismi bana farklı gelmişti o yüzden istedim fikir olabilir sizede 🥰 birde mirza ismini beğeniyorum
Unsalinn_Annesii Aydeniz09 Ünsal Hakkı olucak inşallah☺️ Hakkı rahmetli kayınpederimin ismi Ünsal da herkesde yok hoşuma gitti eşimin ismine yakın belkide ondan güzel geldi eşimin ismide ünal ☺️
Aydeniz09 Unsalinn_Annesii Ünsal baya orjinal yaa🤗 benim eşimin babasının adı Ali bende ikinci ismini Ali koyacağım. Başına güzel bir isim arıyorum hala bulamadım 🤗 Çınar Ali de kaldım en son🤗
Seriii Benim erkek olsaydı Ekin koyacaktım çok tatlı bir isim bence Ege ve Doğu da aynı şekilde hoşuma giden isimlerden☺️
Aycalyaa Aydeniz09 ulaş atlas ataberk barlas ekin agah ayvaz cihangir egemen yamaç aklıma bunlar geldi😊
Aydeniz09 Aycalyaa ayy Atlas çok hoş 🤗 etrafımdakiler bu ismi hoş karşılamaz 😅 Atlas da neymiş derler🤗
ummucan Aydeniz09 maalesef bnde sizin gibiyim. Ahmet eymen ile ahmet uras arasında kalakaldim en son😏 her an doğurabilirm ama karar verdiğimiz bi ismin olmaması çok kotu
Aycalyaa Aydeniz09 bosver etrafındakileri senin hoşuna gitsin yeter bence bide ilerisi var bu çocuğun büyüdüğünde ettiğinde arkadaşlarının çağırması falan ben hep bunlari düşünüyorum açıkçası allah gönlünden geçeni nasip etsin canım benim😊🙏