Aydeniz09 Nisaybebek ben 17 de 18 de minik minik pıtpıtlar hissediyordum çok hafif. Şimdi 20. Haftadayız baya baya tekmeliyor oğlan 😅
nuryadaperi Nisaybebek benn ben 🙋🏻♀️ bayaa hissediyorum. Pıt pıt atıyor karnımda. Hatta bak tam ondan bahsederken yine attı minnoşum 😍 18+6 dayız 🤗
Anurtrn20 Ben 2 haftadır hissediyorum canım hafif hafif dün baya belirgin hissettim ama bugün çıt yok daha. Bu arada ben ikiz bebeklere hamileyim o yüzden biraz erken hissettim galiba. Normalde yeni yeni hissediliyor diye biliyorum.
Umutevi 18+2 gun icinde az az gidiklanma gibi hissediyorum yemekten sonra genelde.net kipirti ya da balik gbi hissetmedim
Aydeniz09 bebeklerim__ İşte çok hafif oluyor anlamak zor oluyor. Ama 20. Hafta da net şekilde hissedince emin oldum o minnak pıt pıtların oğluşumun ayakları olduğunu🤗
Nisaybebek Aydeniz09 sanirim zatn 20 haftada net hissedilir mis su aralar sanki hafif hissediyorum ama ilk gebelik tecrube yok☺️
Yasminnduzgun Ben de bugün tam 18 haftalık hamileyim 😊 ama henüz hissedemedim karnım da çok çıkmadı hala aynı kilodayım bakalım inşaallah hissederiz en kısa zamanda 🥰
RanaaT Nisaybebek been 🙏 arada hissediyorum pıt pıt oraya elimi koyuyorum bazen vuruyor bazen vurmuyor çok tuhaf bir şey çok farklı 🧿
RanaaT Nisaybebek benim de ilk ama böyle vucudunda ki reaksiyonu anlayabiliyorsun ayırt edebiliyorsun böyle nokta gibi hissediyosun odaklansan belki hissedersin ama 20 ci hafta da net hissedilir diyolar
Deniz1985 Ben dun baya hareketlerini hissettim hatta elimle bastirdim elimle bile hissettim 17 haftaligim daha muhtemelen ikinci gebeligim oldugu icin net anladim