Yagmurtan Mickeylover ben aksam 1 de filan yatıyorum 11 de bırakıyorum su içmeyi cok sğkür gece bir iki defa kalkıyorum, 😄
Lipnem_66 Sunay10_ Ben 68 kiloyla hamile kaldım . 75 oldum . Yürüyüş bile yapmadım öğretmenim sadece çalıştım canım ne istediyse yedim paketli ürünlere elimi sürmedim.
matrushka 32+3 olduk biz de kızlar, arada adet sancısı gibi oluyor neden acaba. Böyle adet yaklaşırken şiddetli olmayan ağrılar olur ya o şekilde..
Nazliiiiii Neriman4413 31+4 geceleri uyutmuo surekli lavaboya kalkıom bel agrım çok olluo yatarken dönmesı de zor oluo bunada şükür az kaldı nasılsa 😊💙🙏
Seda- Ceylan35 gecmis olsun bana da olmustu.Komposto yapabilirseniz yapin icin .Bir de bana doktorum monurol diye bir sase vermisti onu icmistim
Sdmhmt Seda- inşallah saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız ☺️ Yakın zaman da hastaneye gittin mi benim gitmeyeli biraz oluyor da hani yapışan test falan varmı
Seda- Sdmhmt Sdmhmt amin insallah😊onumuzudeki hafta gidecegm tsh ve idrar tahlili yaptirmam gerekiyor ama durumdan dolayi da tedirginim