TAkilicci Kızlar merhaba tam 28 haftalığız, 2 3 gündür yürüdükçe vajinamda batma, hafif acı oluyor, bu arada tam vajina değil, tepe bölgem ve yan tarafları. Yaşayan var mı, normal mi merak ediyorum
Adbrs-20 TAkilicci canım dün doktora gittim bende 26 haftalığım benimde yaklaşık 1-2 haftadır ağrıyor,özellikle geceleri dönerken falan çok acı veriyor doktor normal çatı kemiğin genişliyor bundan sonraki hafif ağrıların normal dedi
Aysema TAkilicci Bugun nerdeyse bende bnla ilgili bir post acicaktim. 28+4 ama o tarif ettiginiz agridan yuruyemiyorum yatakta saga sola donemiyorum canim cikiyor resmen. Neyseki tek degilmisim.
ElanrBlkc TAkilicci hay İçimden geöenleri dedin. Bnde 28 haftalıpım bmimde öyle ağrıyor bacak kasık ağrımda var ek olarak. O öyle devam edecek canısı boşver 🤗
Dilekosman Zemine aynen canım vajınalde agrı agırlık cıkacak mıs gıbı his tekmeler hep oraya hep aşağıda benım kızım var 3 yasında kızım hiç öyle degıldı erkek cocugunu tasımak ağır bence annemde kız cocugu hafif erkek cocugu ağır oluyo demişti bunu yaşadım erkek doğurmuş cogu arkadasımda aynı şeyi söylüyor 🤷♀️
Zemine Dilekosman bendede oyle su an 20 haftayim vajinamdqn yukarda adet agrisi gibi sancilar var ,ama cinsiyyetini tam oyrenemedim
TAkilicci Dilekosman bende bazen çok aşağıda hissediyorum tekmelerini sanki aceleci davranacakmış gibi 🙁
Dilekosman TAkilicci acelecı olmaz ıns zamanında gelsın bebişler 🤲 İnan erkek bebege gebe hanımlar hep aynı seyden şikayetçi vajınara okadad tekme yıyorumkı vajınal varis oldum ben🤷♀️ Hamilelik ilginç bır süreç Allah yardımcımız olsun🤲
Tumurcuq Dilekosman o zaman bende tersne ya😃 benm erkek bebişdr hec boyle şeyler yokdu şimdi kizima hamleym ve saydqlarnz hepsi bende var
TAkilicci Duyguuz0409 aynı tam bacağımı ayıramıyorum minik adımlar ile yürüyorum sanki biraz duş rahatlatıyor gibi