Hllymn Arkadaşlar gebeliğimi sürekli yatarak ve yanlız geçiriyorum. Eşim emniyet çalışanı ve her gece yalnızım sıkıntıdan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama sabretmem gerektiğini de biliyorum. Sonu selamet olsun inşaAllah 🤲🏻
OguzKaan Hllymn benim eşimde sabah 7 akşam 9 ve ailemden uzaktayım komsulukta yok 1bucuk yıldır yanlizim ve üstelik hamileyim şuan çok zor geçiyor be yalan söyleyeyim ara sıra ağlıyorum hıçkıra hıçkıra çok zor bir durum ama kabullenmek ve sabretmek zorundayız canim Allah yardımcınız olsun
Berrin_94 Hllymn Canım malesef aynı durumu yaşıyoruz benim ailemde uzak kimsem yok burda eşimde sabah erken gidiyor akşam geliyor komşum hiç yok ne gelenim var ne gidenim durup durup ağlıyorum üzüntüden bazen bebeklerime bişey olacak diye korkuyorum Allah sabır versin bizlere 😖
sukranaslier Hllymn haklısında evde oluncada birbirimizi yiyoruz benim herif iki haftadır evde bende izne ayrıldım 1 hafta oldu gece yatağa bile gelmemiş kaçta geldi haberim yok elimde bir telefon anca bebek doğsada onunla ilgilensem diye bakıyorum en azından o da benimle ilgilenir ☺️😁
superrmomy Hllymn benimde esim emniyet çalışanı ailemden uzaktayım 3 sene oldu 33 haftalıkta hamileyim komşuluk sıfır insanlar birbirinden kaçıyor olan komşuluklarda dedikodudan ibaret bende çok bunaldım ailemi arkadaşlarımı çok özlüyorum koca günü boş boş bitiriyorum hayırlısıyla yavrumu kucağıma alsam hepsi geçecek gibi 😔
Hllymn OguzKaan ben şehir dışımda değilim ama hastalıktan önce de kimse çok gelmezdi hastalık oldu iyice yanlız kaldım. Lavabo hariç yerimden kalkmıyorum. Örgü örüyorum ama ondan da sıkılıyorum gün saymak istiyorum sayınca geçmiyo sayılı günler güzel olsun Sayılı gün biliyorum zor ama güzellikle sonuçlansın 🤲🏻
Hllymn OguzKaan benimde apartmanımda hiçbir şekilde komşuluk yok gördükleri zaman nasılsın bile demeyen insanlarla iç içeyim belki onlar olsa nasıl geçtiğini anlamam bile
OguzKaan Hllymn insanlar çok değişti komşuluk kalmadı hicbir yerde artik insan insanı asansörde bile görse cani görmüş gibi kaçıyor inan
Hllymn Berrin_94 ikiz mi bebişler maşaAllah 😍 Sonu çok güzel olsun inşaAllah bebeklerimizi sağlıklı dünyaya getirelim unuturuz bunları hep öyle diyolar bana sağlıklı doğsun hiç aklına gelmeyecek diye
Csnsu Ben canım 4 aydır yatıyorum annemde kanamam var haraket ettıkce coğalıo iğneler progestan devam sükür halimize ama ıyıyım 😇bekar arkdslarm var onlarlada anlşmıyoruz eşimede sarmk istemiyorum tv uyku tlfn gcrıyorum işte
OguzKaan superrmomy yavrularımız bize ınsanlah yardım edecek bu can sıkıntılarımız gidicek aksama kadar onunla vakit geçirmez Rabbim bizlere kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bebeklerimizi kucağımiza sağlıcakla alalım canim
Aylaninannesi Hllymn kendinize mesguliyet bulun bol bol dualar okuyun, tesbih çekin , kendinize yatırım yapın. Boş kaldıkça daha kötü olunuyor bende baslatda böyledim sürekli örgü örüyordum. Çok şükür atlattım çok şükür
Zeyn7 Benim eşimde emliyet çalışanı 24 48 çalışıyor genelde 48 ler kapanıyor bulantı ve kusma çok oluyor tek basıma duruyorum bende aglıyorum gelince teselli ediyor