Nursel45 Kızlar rüyamda eşim yumurta haşlamış bana hic sevmem hamileliğimde tiksindim cok bende niye böyle yaptın kırsaydın dedim neyse yiyemiyorum eşime al sen ye diyorum böyle rüyalar gören var mı acaba anlamı nedir ??
Deletedmom137 Nursel45 sen yıne düzgün bişeyler görmüşşsün ben her gece başka alemdeyım geçenlerde dizide oynuyordum😂😂😂😂😂
Hamideersin Nursel45 bende bi kaç gündür hep doğum yaptığımı görüyorum geçen doğum yaptığımı gördüm dünde emzirdigimi gördüm
Prensannesii38 Nursel45 o kadar sacma ruyalar goruyorum kı hergun anlatamam okulda ders ıslıyoruz erkek arkdaslardan bırı espri yapıo bana bakarak hocada bu sana nıye guluo dıyo hocam ben evliyim hamıleyım dıyom ne alakaysa 😄😄😄
Yasemin00 Bende ece erkeni gördüm.rüyamda halbuki.hiçte sevmem o karıyı 🤨rüyama gire gire o girdi Kanal D nin,rekli sayfalardaki müge ve gülşenin sundugu programı izlemiştim.bir gün önce sanırım ondan oldu 🤔
Nse Nursel45 vala normal bı rüya görmüşsün canım ben hamile kaldığımdan beri herifi her gün başka bir avratla görüyorum 😂😂
Nursel45 Nse hahahahahah bende cok saçma salak rüyalar görüyorum ama en düzgünü buydu paylaşayım dedim 🤣🤣
duriskonunannesi Nse aynı şey bende de var, rüyamda sürekli aldatma terkedilme görüyorum ağlaya ağlaya uyanıyorum bir de eşimi görünce rahatlıyorum oh be rüyaymış diyorum tekrar uyuyorum 😄
duriskonunannesi Nursel45 bu tarz rüyaları da hamile olduğumu öğrenmeden önce görüyordum rüyamda sürekli bir şeyler görüp mide bulantısıyla uyanıyordum sonra öğremdimki hamileyim tabi o rüyalar bitti daha beterleri başladı 😁