nlycltk Snszasla inşallah yükselir canım ya bende tek korkum dış gebelik başka bişey değil inşallah çarşambaya kadar yükselir değer 🙏😌
Snszasla nlycltk yükselir canım inşallah ferah tut içini sonucu alınca bana da haber ver🤗inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin 🥰
zeome adetim 12 gün gecıkmıstı aman dedim ilaçtan kaynaklıdır felan dedim 4,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Mrvkckk minyonanne Ben idrarı adet günümde yaptım canım çift cizgi cıktı, kan testini de ertesi gün yaptırmıştım 3 haftalık cıktı kanda.
RabiaKaratas minyonanne 3. Haftamda hiç bir belirti hissetmeden merakımdan yaptım 3 sn içinde pespembe çizgi oldu benimkinde 😂
Merdgn minyonanne 1 hafta gecikmeden sonra yapmıştım çok net çift çizgi çıkmıştı sanırım 5 hafta falandı o zaman 1 hafta sonra da doktora gitmiştim.
ElanrBlkc minyonanne benim son adet başlangıcım 10 eylüldü. 2 ekimde erken gebslik testinde öğrendim. 😀😀😀
Angelada minyonanne adet gününden önce yaptım negatif adet gününde yaptim silik çizgi çıktı öyle öğrendim
Ask_H minyonanne 3. Haftada çıktı silik çizgi yarın saat içinde bayağı belli oldu 2 gün sonra kan verdim 63 çıkmıştı…
Deletedmom316 Ask_H ya benim adet gunum bu gun test yaptim negativ post açtim bi bakarmisiniz size zahmet
Hayal11 Merhaba kızlar famera kullanmıştım. 21 marta 3 tane yumurtam 20mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yaptı 36 saat içinde çatlar ilişki dedi şimdi vurulduğum günden sayıyorum 15.gün ama çatlaması 36 saat sürüyorsa 13. Gün bugün iğne olalı bugün teat yaptım bana göre bulanık eşime göre çizgi var bakarmısınız sizce nasıl ??? Birde adetime 6 gün var daha erken mi sizce ??? [url=https://hizliresim.com/uruPik][img]https://i.hizliresim.com/uruPik.jpg[/img][/url]
Tgbanne Hayal11 çatlatma iğnesini vuruldıktan 12 gün sınra herkes öğreniyordu , buradan okudugum kadarıyla , sizin de tamam işte 13 gün olmus
Hayal11 Tgbanne rabbim gönlünüze göre versin isteyen herkese umarım vardır testimde kalmadı başka dışarıda çıkamıyorum kan vermeye 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayal11 Tgbanne nasıl var ama ben görmüyorum bulanıklık o sanki fazla gelmiş idrar gibi eşim ıstarla var burda silik çizgi diyor