Snszasla minyonanne son adet tarihim 14 Şubat dı 13 martta adet den bir gün önce 21.23 le öğrendim gebeliği yumurtlama zamanı tuttuğunu düşünüyorum 6+3 ün şu an
nlycltk Snszasla canım benimde 9 gün geçti dün kan verdim 26 Çıktı çok üzüldüm değer düşük diye kahverengi akıntımda oldu şubatta kimyasal geçirmiştim önceki ay kanamasıdır dendi sende yükselme nasıl oldu canım çok tedirginim Buda kimyasal olcak diye de 😌
Melikeek minyonanne Son adet tarihim 20 temmuzdu canım. 5 gün gecıkme sonucunda evde test yaptım hemen cıft cızgı belırmıstı kan verdıgım de de doktor 5 haftalık demıstı. Gebelıgımı ogrendıgım tarih de 25 Agustos idi.
minyonanne Melikeek benim de 5 gün gecikti pozitif çıkmıştı evlilik yıldönümünden 2 gün önce öğrenmiştim
Wonderanne minyonanne ben supheleniyordum ama emin olmak için bekledim baya beklemişim ki 6 haftalıkken idrarda çıktı sonra hemen kan verdim
Wonderanne minyonanne ama mecburen adetin ilk gününden sonra 14.gun kan yaptım yoktu beklemiyordum adet olmayınca yaptım çıktı 3 4 haftalık diye düşünüyordum ama halbuki 6 haftalıkmis kana 6 günde geçer bizimki geçmemişti 2 haftalık olmasına rağmen
Pnrkrb minyonanne 21 gunlukken cok ama cok silik ikinci bir cizgi ile ogrendim cok sukur 😊 erken yapilan testlerden falan da degildi normal testti
Ugurlu90 Adetime 2 gün vardı normal kaset testlerden yaptik hemen silik cizgi cikti, 2 gun sonrada kanda çikti
minyonanne Melikeek hem de nasıl🙂 1 yıl boyunca denedik artık doktora gitmeyi düşünüyorduk. Evlilik yoldönümünden önce eşimin izni vardı temmuzda tatile gittik. Olmayınca artık hiç takmıyorduk olursa olur diye. Yani kafaya takmamak düşünmemek gerek o zaman kalıyorsun.
Melikeek minyonanne Aynen o sürecı ben de cok ıyı bılırım canım biz de 3.yılımız da güzel haberımızı aldık su an 36.haftaya gırdık sayılı gunlerımız kaldı Rabbım hepimize hayırlı saglıklı doğumlar nasip eder inşallah🌺🤲🏻🙂
Emelclk Bahar1 merhaba. Bende çok test yaptım hep negatif. Reglden önce regl günü reglden 3 gün sonra 2 tane birden ve 8.gün gecikmede yaptım hep negatif silik çizgi bile yok dün kan verdim sonucu öğreneceğim umut var mı yani? Bugün 10 gün oldu gecikme
Bahar1 Emelclk Bence canm ümidini kaybetme ben 5yillik evliyim sürekli korundum çocuk yapmaya karar verdiğimizde o kadar korktum ki yok yumurtalık da tembellik oluruuzn süre korununca falan dediler korunmayı bıraktığımda hemen hamile kaldım.