DefneninLiya Nuruminci ortalık o kadar karıştı ki hastahaneye de gidemez olduk. Rahim filmi beni korkutuyor açıkçası basınçlı diyorlar açıdan bayılmışlar
Nuruminci DefneninLiya bende cektım anestezili olarak acı falan yok sadece 1 hafta hafıf kanaman oluyor
DefneninLiya Happybsrn Belki rabbimizin imtihanı tabi şuan hayırlı değil. Allahım hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla isteyen hepimize
Happybsrn DefneninLiya hep sınanıyorum ben 🙁 bişey de hemn olsun ama olmuyo.Hep bir sabır Allah sonunu hayır etsin Şubat ayında oldu sandık ama kimyasal gebelikti ☹️☹️
DefneninLiya Anne18 aynen hamilelik düşünüyorsanız 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlar. Olursa diye hep kullandık cnm aylar geçti tabi
Nehir08 DefneninLiya bence doktora gidip hormon testlerini yaptır rahim filmi çektir çünkü kanalları açıyor spermin geçişini kolaylaştırıyor sonra tedavi ile elinden geleni yap
Elifnisam DefneninLiya hiç canıni. Sıkma canm 5 sene neler yaşadım ne tedaviler gördüm ne zaman bıraktım kısmet değilmiş dedim.bi öğrendim 6 haftalik hamileyim🤗