Hatice_aselmina Kızlar selamun aleykum aranızda yeni doğum yapmış olan var mi hastane odası susletiyorlarmi bilginiz var mi kendim. Süslüyorum zaten organizator tutmicam bilgisi olan yazabilir mi
KubrAbdullahh Hatice_aselmina canım ben hazrladım süslerimi herşeyimi ama böyle bi durum çıkınca aldım bazanın altına doldurdum hiç bişey götrmicem yine kapı süsümü alıcam duruma göre en azından onu takarm belki
Mrsakar Hatice_aselmina canım organizatörüm bende. 3-4 işim iptal oldu ne fotoğrafçı nede organizasyon hastanelere almıyorlar. Sen süslesen bile zaten ziyaretçi kabul etmiyolar. Seni mümkün olan en kısa sürede taburcu etmeye çalışıyorlar. Refakatçi bile sadece 1 kişi alabiliyorsun değiştirme hakkın yok.
UraSsmom Hatice_aselmina Zaten refakatçi den başka kimse olmayacak neden süslüyosunuz ki ben o kadar şey hazırladım ama götürmeyi düşünmüyorum. Yani cesaret edip evime bile sokmam tekrar onları götürürsem
Hasibeee Hatice_aselmina canım zaten ziyaretçi yasağı olacağı için süsleme yapmana da izin verileceğini sanmıyorum ki yasaktır zaten. Bence o hazırlıklarını hastanede hiç heder etme çocuğunun odasını süsle onlarla.
Hatice_aselmina mervik21 ben bizzat kendim suslicem alıp organizatör falan yok yani o riski bende göze alamam
Hatice_aselmina Mrsakar anladım çok saolun ya kızıma yapmışım en azından fotolarda hatırası var diye oğluma da yapayım dedim de bakalım artık nasip 😊
Hatice_aselmina UraSsmom kızıma yaptım ziyaretçi için değil hatıra kalsın diye yaptım fotolarda en azından anı kalsın diye ki sus dediğim de balon tül bayrak tarzı şeyler
Eliferem @Hatice_aselmina senin kendi goturdugun esyaya süse birsey demezler belkide zaten yaninda refakatciden baska kimse olmayacak yasak kim icin susleme yapacaksin ki. Zaten gun gectikce kotuye gidiyor boylede devam edrse Buyuk ihtimal süsü falan dusunmeyip biran once saglikla evine gitmeyi istersin ben sahsen oyle dusunuyorum simdiden saglikla virussuz temiz temiz dogurup hemen evime gelmek..
Hatice_aselmina Eliferem inanın bende onu istiyorum zaten sağlıklı bir şekilde doğurup evime gelmek ama kızıma yaptım oğlum da da küçükte olsa bir hatıra kalsın istiyorum bu
ozgeyns Eliferem ortalık böyleyken hala süs fln nasıl düşünülüyor anlamıyorum çocuğumu dogurup bir an önce hastaneden kaçmak isterim
EbruIrmakAhmet Hatice_aselmina canım hijyen açısından kabul etmeyebilirler bence evini süsle güzelce bol bol Çek foto daha iyi çünkü o süsleri hastaneden alıp Eve getiremezsin direk çöp olur
Hatice_aselmina ozgeyns hala sus dusunulmuyor sadece kızımda yaptım oğluma da yapayım hatıra kalsin istedim ki benimde şuan tek düşüncem sağlıklı bir şekilde doğurup eve dönmek ayrıca sus yapmayı düşünüyorum bunu yargılamak size mi düştü