cnntylmz Kizlar 6+6 haftalk hamileyim.1 hafta once basladi kahverengi akinti peceteye geliyo pütürlü oluyo bazen progestna kullaniyorum doktor normal oldugunu soylüyo ama ben korkuyorum normal mi acaba basindan gecen var mi
Esrayigit cnntylmz şuan aynı haftadayız aynı gündeyiz canım ve benimde bir haftadır kahverengi kanamam geliyor peçeteye aynı şekilde benim doktorum düşük tehlikesi dedi yarın bidaha gidicem
Fatmazarif cnntylmz canım benimde ilk haftalarımda öyle oldu kanamam olmadı ama kahverengi akıntı peceteye geliyordu progestan kullandıktan sonra parça düşmüştü düşük yaptım zannettim ama geçen adet kalma demişti doktorum sordugumda şimdi 30 haftalık hamileyim korkutma kendini dua et rabbimin izniyle bişey olmaz
cnntylmz Esrayigit insallah birsey olmaz korkum cok hayirlisiyla kucagimiza aliriz . Kalbini duydun mu canim
Sonsuzkez1 Nerdeyse çoğu gebede o haftalarda oluyor canım bende olmuştu. Benimki kanama kadar kırmızıydı hatta. Bir sorun olmadı bebek yerleşirken oluyor çoğu lekelenme. Sen Sadece bolbol dinlen iş yapma.
Esrayigit cnntylmz evet kuzum duymadım ama gördüm doktor ekrandan gösterdi şimdi dinletemem çok küçük dedi yarın gidicem ama bidhaa duymaya ❤️
Esrayigit cnntylmz hayır kuzum sadece kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum başka iğne falan vermedi sadece pregestan verdim fitil olarak sabah akşam alıyorum
cnntylmz Fatmazarif insallah canim doktorumda herhngi bi sorun yok dedi ama gecmeyince de bi korku oluyo. Rabbim yardimcimiz olsun
58_edaygmr_58 cnntylmz canım doktorun normal bir şey olmaz diyorsa merak etme bendede oldu kan gelmişti o hafta dan sonra bana da progestan vermişti sonradan hiç bir şeyim kalmadı 31+3 haftalık olduk bile
cnntylmz 58_edaygmr_58 masallah size❤Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah dualarinda unutma bizleri