Gamzese Gunay_18 ismine evladınızın dua edeceğim . Sizin ve evladınızın. Amin canm Allahı razı olsun binlercekez
Gunay_18 Gamzese 5 yasin okudum canım kurban olduğum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıkla alın bebeklerimizi kucağınıza inşallah her zmn dua edicem.Şuan 33.3 haftalığım benimde erken doğum olabilir zaminda gelir inşallah kizimin adı Sunay İkra.hep dualarimda olacaksin Allah’a emanet olun Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnnn 🙏🙏
Gamzese Gunay_18 Allah razı olsun cnm bnde sumdı okucam duslarıma eklıycem hayrlısı ıle vaktıle alın sunay ikrayı kucağınıza 🤲🤲🤲
Pitircikk Gamzese ben de 1 tane okurum canım, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻
ddenizc Canım yarın bende okurum 1 kez. Benimde erken doğum riskim var, Allah yardımcın olsun. ismini yazarsan ismine dua ederiz. Kızlarımız sağ Salim çıksın kövezden
Gamzese ddenizc Allah razı olsun canm. Adım gamze kozlarım da elvin ve defne. Bende sizlere dua edeceğim zamanında alırsınız inşallah kucagınıza
Svdsr Gamzese 1 yasin benden insaAllah. Rabbim Ya Şafi ismiyle sifalandirsin sana da afiyet versin kardesim.
Ay1990 Canım bugün iki Yasin okumuştum hercümerc okumaya çalışıyorum yazını şimdi gördüm senin yavrularına gitsin bende 33+4 haftalık benim erken Doğum riskim var inşallah kuçuma alırım oğlumu adı uğurcan olacak
anneadayi_ Bir tane de ben kızlarının sağlığı niyetine okumuş oldum Allah kabul etsin 🙏biran önce kavuş miniklerine inşallah