Esraalmawla 6 haftalık hamıleyım dunden berı mıgde bulantım var havucu dogruyuyorum lımon suyu ve tuzla karıstırıp yıyorum ☺
Figen Esraalmawla bende denicem böyle şahane fikirlere açığız şu mide bulantılarına çözüm olsun yeter ki 🙏🏻😍 çok teşekkür ederiz
Esraalmawla Valla cok iyi geldi hem tad olarak guzel hem saglıkşı hatta havuc bitti suyu kaldı biraZdan da salata dogrıycam içerisine deneyin bence 😘
Esraalmawla Kızlar benım ğek yemek yiyesim geşmiyor ogşenlerı bu cok ıyı oldu hem saglıklı hemde vitamin
Nihalcakmak58 pamuksekerinannesi 🤗🤗 saol canim benim ole yapiorum artik cunku insanlarla basetmek cok zorr heleki kendini anlatmakkk
Figen Sebla55 inşallah bende deneyim canım sonuçları yazarım çok saol rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🙏🏻😘
MinikAdam Bende sabah kahvaltı da dere otuna limon sıkıp yiyorum kızlar hem bulantımı azaltıyor hem süt için takviye olmuş oluyor 🤣 (24+3)
Herseyimoldun MinikAdam sevval55 yok ben duyamadım iki hafta sonra gel dedi bi de tarama testi yaptılar zaten oda 15 gün sürüyomuş
Dsa Bende 4 doktor değiştirdim hepsi zencefil içebilirsin dedi. Taze zencefili rendeleyip demliyordum inanılmaz iyi geliyor. Tam bir mucize 👌🏻
Mirosum Bana sabah bulantılarında ananas çok iyi gelmişti bulantı gidericide bi özelliği varmış ananasın.Taze zencefil çayı da işe yarıyor.Limonlu havuç ve ayva deneyeceğim umarım iyi gelir.Bulantısız günlere en kısa sürede döneriz inşallah 👍🏻❤