nesli-34 Kizlar 11 haftalik hamileyim ailem istanbulda yasiyor ben baska sehirdeyim mecbur artik ev temizligine giristim bu virus falanda psikolojimizi bozdu temizlik yapsam bi sorun olur mu allah korusun bebege falan bisey olur mu benim gibi olan varmi
Cinarmom nesli-34 agir is yapmadin surece ve tehlikeli bi durumun yoksa Allahin izniyle bisey olmaz.. sadece yorgun hissettiğin an bırakmalısın zorlama bitsin diye ertesi gun yaparsın
CgdmZtrk nesli-34 valla 28 haftalık olduk sabahtır deli gibi iş yapıyom 🙂 ama sen deli gibi yapma daha bebiş küçük dikkatli yap minik minik. 20 den sonra yaparsın
iremgun nesli-34 rutin ev işlerini yapıyorum ben. Dip köşe yapayım diye başladım her gün sadece bir oda yapıp bırakıyorum. Zorlamadan yapabilirsin dedi doktorum ben de öyle yapıyorum. Sıkıntınız var mı doktorunuz ne diyor önemli olan bu aslında. Siz kendinizi bizden daha iyi bilirsiniz.
Sezen95 nesli-34 32 haftalığım halı bile siliyorum 🙈 aile olmayınca herşeyi sen yapmak zorunda kalıyorsun dikkat ederek devam et canım ama düşük tehliken falan yoksa tabi
Minik_mucizemm nesli-34 Bende 32 haftalığım doğum temizliğimi bitirdim neredeyse halılarim kaldı sadece dikkat edersen birşey olmaz canım ama senin bebiş daha küçük dinlenerek yap Yorma kendini fazla
Elif578 nesli-34 o haftalarda çok halsiz ve mide bulantısı çektiğim için hiç bişey yapmadım ama şuan 36 yım heryeri temizlemek istiyorum 😃
merveakcy09 nesli-34 ağır kaldırma dinlenerek yavaş yavaş yap ben 25 haftalığım kendim yaparım hep şükür bişey olmadı.😇
Pnrr06 nesli-34 olmaz canım tam 11 haftalıkken komple temizlik yaptım sadece cam silme perde takma yani kolunu uzatma öyle o tehlikeliymis onun dışında zaten sen dikkat ederek yaparsın
Emin_e nesli-34 dusuk tehlikeniz yoksa rahat olun fazla agir kaldirmadan ve yukari uzanmadan temizliginizi yapin ben doğum yapana kadar kendi isimi kendim yaptim şükürler olsun. Dogumum da rahat oldu:)
FBetl233 nesli-34 nerdeyse 37 olucam yapıyorum Valla Ona buna yapıver diyemezsin ki Agır kaldırma koltukları çekme yeter
Fatoserin nesli-34 canım ağır vs kaldırma çekme uzanma ben 34+2 yim hep yaptım temizliğimi Allah’a şükür iyiyim hatta daha dün bile yaptım doğum yaklaşıyor ev hazır olsun diye ama gene de dikkatli ol😊
Edaliiii nesli-34 canım ne kadar yap birşey olmaz deselerde olur. Abartmadan biryerlere uzanmadan kendini sıkmadan zorlamadan yap işlerini. Bir ev süpürüp silme toz alma ile birşey olmaz ama sen tutup perde yıkar duvar siler yeri oturup elinle silersen olur Allah korusun. Ben yaptım 4 ay yatmak zorunda kaldim benden demesi. Deveyi sağlam kaziga bağla sonra Allah’a emanet et.
Meryem15Denizzz nesli-34 dinlenerek yap, ağır bişey asla kaldırma, uzanma birşey almak için, koltuk du falan itme, viledayı bile kaldırıp sileceğin odaya götürme
Hamideersin nesli-34 kendini çok zorlama yavaş yavaş dinlenerek yap bi sorun olmaz ben en başından beri yaptım 37+5e geldik çok şükür
Birkoalabirpanda nesli-34 hiç bir şey olmaz diyenleri anlamıyorum çok yenisiniz daha dikkatli olmanız gerekiyor bende ev işi yapmadan duramam ama ilk haftalarda baya dip köşe yaptım sonra gece bir sancı kanama alanı oluşmuş ki o zamana kadar düşük tehlikem vs yoktu Doktorum direkt temizlik mi yaptın diye sordu kızdı allah korusun ama dikkatli olmak zorundasınız