Userkbr Kızlar 27.03 te yaptım bide 29.03 te yani bugün ilkinde silik çıktı ikincisi böyle sevineyim üzüleyim mi bilemedim
Real Userkbr merhaba .bende adetim 8gun geciktiginde yaptım .ilk 5dk içinde olan görüntü geçerli ve ikinci çizgi silikti.simdi kızım var👍🧡
Real Userkbr şimdi şöyle bı durum var eğer.duzenli gebelik için korunmasız ilişki oluyorsa yarın adet görsen bile bu gebelik yok anlamına gelmez.gebelik olabilir biraz daha sabret kan ver en garanti o.kimisi adet oluyor üstüne görme dedikleri durum.
a93byn Userkbr ama bu aldığınız test erken gebelik testi değil sanıyorum ? Erken gebelik testleri oluyor daha kalem gibi ben onlarla yapmıştım yanılıyor olabilirmiyim bilmiyorum eczaneden erken gebelik testimi istediniz
Edaliiii Userkbr canım herşey Allah’tan gecikince yap bence ben hamileliğinde 2 gün gecikip 3. Gün test yapmıştım buna rağmen aşırı silikti. Şuan böyle olması normal stres yapma düşünmemekye çalış olur mu?
a93byn Userkbr ben 2gün gecikmemde erken gebelik yapmıştım onda bile silik çıkmıştı inşallah vardır bekleyin biraz daha Allah hayırlısını nasip etsin 🙏🏻