Tugba9109 Merhaba arkadaşlar. 29 haftalık gebegim ve bugün diğer günlere istinaden çok sık tuvalete çıkıyorum yaklaşık 1 saatte 6 kere idrara çıkıyorum. Böyle bişey yaşayan var mı acaba yardımcı olur musunuz ?
Nur Tugba9109 kız ben 29. Haftadn beri lavabodan kalkmadan yeniden yapıyordum sen 1 saatte yine az gitmişsin valla ben bi ara bez mi kullansam bile dedim dısarı çıkamaz oldum gece uykum yok zaten
AhmetMineYanar Gunduz bısey ıcmeye korkuyorum dısarı zaten cıkamıyorum gıbı bısey sureklı tuvaletteyım desem yeri var gece hele öle sıkıstırıyokı sabah donuma edecem dıye kosturuom 😁 28 haftalıgım bende bu ay olmaya basladı
Esereser 38 . Haftadayim arkadaslar saatte bir cikiyrsaniz yine iyisiniz 1 saatte 7 kere ciktigimi hatirliyorum usenmedim saydim yani ☺ wc nin fazla uzaginda duramiyorum surekli git gel yoruldum artik
Tugba9109 Esereser bende 1 saatte yaklaşık o kadar çıktım ve gerçekten tuvalete gitmekten yoruldum bugün 😑
Zynpogz Bende 30 haftalik hamileyim bendede basladi canim hatta oksurunce hapsirinca idrar kacirdigim.bile oldu tuvaletim.olmamasina ragmen bende gece gunduz saatte 5 defa gidiyorum.ozellille gece surekli tuvaletimim gelmesi deli ediyo artiik beni 😅😅