Feminenia Merhaba kızlar, dostinex kullanıyorum da regl oldum acaba regl zamanı kullanmalımıyım yoksa olmazmı ? Kullananlar cevaplaya bilirmi acaba
Yildizim Feminenia Fark etmiyor regl zamanı da kullanmalısınız. Haftada kaç defa alıyorsanız devam edeceksiniz
Gkc2144 Feminenia adet olduğum zaman bırakıyordum 3 günde kan testi veriyordum değerlim düşmüş mü düşmemiş mi diye ona göre doktora devam yada kullanma diyordu
Yildizim Feminenia Bana da doktor fark etmiyor regl olunca iç demişti. İçmiştim ben de. Çünkü pazartesi ve perşembe günleri alıyordum hiç ara vermedim. Ayrıca Dostinex kullanırken hamile kalma olasılığın çok yüksek. Eğer düşünüyorsan değerlendirebilirsin
maynur1 Feminenia benimde 78 çıktı bi şişenin içinde iki tane minnak ilaç vardı 2 hafta kullandım bakalım adet günün de gel dedi doktorum geldiğinde hamilede olabilirsin dedi bakalım iple çekiyorum son 3gun kaldı inşallah olmam
Gkc2144 Feminenia o zaman sen devam et 2 nci adet dönemin de dediğim gibi yaparsın zaten 2 yada 3 ay sonra kontrol verir pco kontrol isteyen bir hastalık bir ay en tip de bir ay zirve görüyor
Feminenia maynur1 8 tane oluyo dostinex bildiyim kadariyla banana 2 ay anca iner demisdi hemde denim prolaktinin yuksek dedi o yuzden gec dusucekmis
Feminenia Yildizim dusunuyoruz canim ama bu aralar virus filan korkmuyorum da diyil yani hamilelere riskli diye duydum