Happykariner Merhaba kızlar sağ tarafımda böyle batma hissiyle uyandım . Ve biz bu ay bütün Yüksek hamile kalma günü , doğurgan gün hepsini değerlendirdik . Adetime daha 10 gün var test yapmalı mıyım beklemeli miyim ??
Emelclk Happykariner canım bizde doğurgan dönemi ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Bende de batma hissi oluyor mide bulantısı oluyor bel ağrısı oluyor akıntım oluyor reglim de 8 gün gecikti bu sabah dahil 5 kere test yaptım negatif. Kan ver diyen de oldu mevsimsel stresten diyen de oldu. Sana tavsiyen düşünme stres yapma kendine iyi bak. Adetine 10 gün var çok erken hayal kırıklığı yaşamanı istemem belki şimdi negatif sonra pozitifi görürsün ama o psikoloji berbat birşey
Merve6475 Happykariner ben tüp bebek yaptırttım canım benimde bi belirtim kasıklarda batmaydı bende o sekil anlamıstım acıkcası 🥰 ama daha çok erken günün gelsin öyle yap suan varsa bile cıkmayabilir
Happykariner Emelclk mevsimsel adet 8 gün geçikir mi bilmiyorum sizde üzmeyin kendinizi büyük ihtimal hamilesiniz . Eğer devlet hastaneleri mikroplu ortam diye gitmek istemiyorsanız özel bir hastanenin acilinde kan verin . Direk acilden giriş yapınca ucuza mal oluyor kan verme 15 lira buradaki özel de ama fiyat yer yer değişir . Hemde hemen öğrenmiş olursunuz hamileyseniz
Esraayildiz İki hamileligimi de öyle hissettim sol taraf kasıkta batma vardı anneme ben hamileyim kesin dedim inanmadilar ve test yaptım hamileydim
Zdgnsym93 Happykariner merhaba benim de batma hissim var sol tarafımda. Ben son bir kaç ayda sürekli yaşadım bunu kesin hamileyim dedim ama olmadi bu ayda o yüzden hiç umitlenmiyorum bu ay. Daha 11 gün var adetime bakalım bekleyelim inşallah vardır. 🤗
Wonderanne Happykariner aynen bazen kanda bile geç çıkıyor bilmeden şüphe ile 2 haftalıkken test yaptırdım negatifti yaklaşık 4 hafta sonra adetim gecikti doktora gittim 6 haftalikti
Emelclk Happykariner Allah’ımdan umudumu kesmem şimdi olmaz daha sonra olur belki o vermek istese verir. Vakti vardır diye düşünüyorum yada son çare kan testi. ben daha öncede özele de gittim paranın miktarı asla gözüme batmaz. Detaylı kan testi yaptım 340 tl ilaçla randevu parasıyla smear testiyle 900 küsür para harcadım en azından neyim olduğunu öğrendim diye içim rahatttı. Biraz daha adet olmazsam zaten yine özele gidicem
Happykariner Emelclk bende özele gidiyorum hemde kendi memleketimde yok diye başka bir şehre gidiyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Happykariner Zdgnsym93 inşallah bu ay olur benimde o tarihler adet günüm sizinkiyle aynı hakkımıza hayırlısı olsun
Tgbesrgn Happykariner Merhaba ben hamile kaldığımı sol kasığımda batma hissiyle farketmiştim ama adetime 10 gün vardı sabredemedim test yaptım negatifti vücudumda çok fark hissediyordum akıntı artmıştı ve sürekli işlerimi erteliyordum halsizlik çöküyordu adet olacağım güne kadar 2 kez daha test yaptım negatif çıktı tam adet olmam gereken günde kasık ağrısından dolayı ilaç alacaktım son bir kez daha baktım pozitif çıkmıştı.